Stres urniše život Biku, a Blizancima briga o tuđem mišljenju

Stres urniše život Biku, a Blizancima briga o tuđem mišljenju

12. svibnja 2017. 0 By Admin

Svaki horoskopski znak ima svoje karakteristike. Otkrijte koje su vaše mane koje vas mogu sprečiti da u ovoj godini ne uživate u životu u potpunosti.

 

Ovan

Vi ćete upropastiti život pristajući na osrednjost. A zapravo vam treba nova avantura svaki dan. I ne biste smeli pristati ni na šta manje od toga – u protivnom ćete se osećati isprazno, a zapravo ste puni života. Vaš pozitivan stav i pogled na život su vaše najbolje karakteristike, stoga uživajte u njima u potpunosti.

Bik

Vi ćete uništiti svoj život dopuštajući stresu i teskobi da prevladaju. Preko problema koji nisu pod vašom kontrolom treba prelaziti dubokim disanjem, fokusiranjem na ono što možete kontrolisati i tako da prilagodite svoj um da razmišlja o stvarima koje se ne mogu kontrolisati. Znajte da će se i svemir urotiti da sredi neke stvari u vašu korist, ako u njih verujete.

Blizanci

Vi ćete upropastiti svoj život brinući o tome šta drugi ljudi misle i kažu o vama. Ostati veran sebi visoko je na listi vaših prioriteta u 2017-oj. Podstičite sebe da tako i ostane. Ne dopustite da vam strah od onoga što drugi misle o vama uništi život, jer ruku na srce oni verovatno ni ne razmišljaju o vama (najverovatnije brinu šta drugi misle o njima). Živite život koji vas čini srećnim i zadovoljnim i ne dopustite nijednom tuđem mišljenju da vas menja.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4