NEDELJNI HOROSKOP OD 15. DO 21. MAJA 2017: Lav okružen udvaračima, Škorpija snažna i nepobediva a Ribe nestrpljive

NEDELJNI HOROSKOP OD 15. DO 21. MAJA 2017: Lav okružen udvaračima, Škorpija snažna i nepobediva a Ribe nestrpljive

12. svibnja 2017. 0 By Admin

Nedeljni horoskop od 15. do 21. maja 2017 Lav, Strelac i Blizanci, prema procenama astrologa, imaće najviše šansi za sreću i uspeh u narednoj sedmici. Saznajte šta očekuje vaš znak na polju ljubavi, posla i zdravlja tokom sledeće nedelje, piše ehoroskop.net.

 

 

OVAN

LJUBAV: Osećaćete se kao da se ne možete da se uhvatite ni za šta što je sigurno. U pravu ste, ali razmislite koliko ste sami zaslužni za to. Partner će vam ukazati način kako bolje da izražavate emocije. Primenite savete za koje verujete da su dobri.

 

 

KARIJERA: Pred vama su novi izazovi koji zahtevaju pametan i promišljen pristup. Takođe bi trebalo da sve više sarađujete s kolegama, a neretko tako da stvarate ili prihvatate kompromise. Nemojte to uzeti za zlo, jer više očiju više vidi.

ZDRAVLJE&SAVET: Nađite svakog dana malo mira samo za sebe.

 

 

BIK

LJUBAV: Ako ste u dužoj vezi, imaćete potrebu za više kretanja. Vašoj najdražoj osobi to se ne mora uvek svideti, pa se potrudite da je povedete sa sobom ili da jojo objasnite svoju potrebu za društvenošću. Samci će lako nalaziti društvo suprotnog pola.

 

 

KARIJERA: Sve će vam biti važnije vaše znanje i stručnost u poslovanju. Mnogi će dobiti priliku da pokažu svoje specifične talente ili će njihova diploma dobiti na težini. Oni koji uče biće uspešni u polaganju ispita. Neki će kontaktirati strance.

 

 

ZDRAVLJE&SAVET: Istrajte kao i uvek. Isplati se.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6