KAKO ZAVODE:  Dama Rak glumi i čeka da bude osvojena, Lav osvaja izgledom i stavom a Ovan grubo i na brzinu

KAKO ZAVODE: Dama Rak glumi i čeka da bude osvojena, Lav osvaja izgledom i stavom a Ovan grubo i na brzinu

13. svibnja 2017. 0 By Admin

Svaki znak ima svoju taktiku zavođenja i adute koje koristi

Bik

Vi ste taktična osoba koja voli da se ljubi, dodiruje i jede. Tako i zavodite, ali ne baš tim redom. Umete da kuvate, te partnera lako očarate za stolom i bez mnogo filozofije prelazite u emotivni napad. Neko voli takvu direktnost, neko ne… ali će svakako osoba koja je sa vama biti u jednoj stabilnoj vezi punoj hrane i poljubaca. Mirnoj, dok ima novca… a kad ponestane, eto i problema.

 

Blizanci

Vi se igrate, telefonirate, šaljete poruke i mejlove bez zadrške. Sa vama je komunikacija moguća bez kompromisa i u svako vreme. Partnera očarava vaš smisao za humor, ali bi bilo potrebno ponekad ućutati i sa reči preći na delo. Zato češće ćutite, volite, dodirujte… Vodite ljubav bez potrebe da teoretišete oko toga. U stvari, vi ste jedno veliko dete i u tome je tajna vašeg uspeha.

Devica

Delujete hladno i distancirano, pa vas nije lako zavesti, čak i kada ste i vi zainteresovani. Ono što privlači u vama jeste vaša pedantnost, ali i (kontradiktorno) otkačenost koja uvek iznenadi partnera. U suštini ste u ljubavi sjajni, ako izuzmemo konstantnu potrebu da se držite plana koji zacrtate.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4