PROŠLOST KUCA NA VRATA, NE BOJTE SE DA OTVORITE: Ova 3 znaka mogu da očekuju da će im se stara ljubav vratiti do kraja 2017.

PROŠLOST KUCA NA VRATA, NE BOJTE SE DA OTVORITE: Ova 3 znaka mogu da očekuju da će im se stara ljubav vratiti do kraja 2017.

15. svibnja 2017. 0 By Admin

Prošlost će im zakucati na vrata, poručuju zvezde! Iako ste pomislili da ste se izvukli nepovređeni, susret sa prošlošću će vas demantovati do kraja godine. “Stara ljubav zaborava nema”, pa će vam se na neki način vratiti u život.

 

 

To će vas poremetiti, a onda ćete imati samo dva puta – da uđete u brak ili da potpuno zaboravite jedno na drugo. Samo 3 horoskopska znaka do kraja ove godine imaće konfuzne ljubavne situacije, pa saznajte da li ste među njima

Ovan

Prošlost se sprema da vas podseti. U ovom slučaju, teško da važi ona rečenica „prošlosti, molim te, oprosti“ , jer kao što su do sada svi vrapci na grani naučili – karma uvek dođe po svoje!

 

 

Neka bivša ljubav može uspostaviti kontakt sa vama tako što će vam se usputno javiti “samo zovem kao prijatelj, da vidim kako si i šta radiš”, i igranka može da počne…U novembru je moguće pomirenje i ulazak u ozbiljno partnerstvo ili brak. Pa, neka je sa srećom, i vreme vam je bilo da se smirite!

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2