Dnevni Ljubavni Horoskop za utorak 16. maj: Ovnu je dan za romansu i ljubav, Blizanci  će imati važan susret sa nekim, Vodoliji ljubav kuca na vrata…

Dnevni Ljubavni Horoskop za utorak 16. maj: Ovnu je dan za romansu i ljubav, Blizanci će imati važan susret sa nekim, Vodoliji ljubav kuca na vrata…

16. svibnja 2017. 0 By Admin

OVAN

S obzirom na poziciju planeta, danas očekujte dan stvoren za romansu. Bez obzira na to da li ste trenutno u vezi ili tek treba da idete na sastanak, bilo bi dobro da se obučete u svetlo, nabacite osmeh na lice i zablistate. Očekuje vas uzbudljiv emotivni dan. Slobodno podelite sva svoja najdublja osećanja.

 

 

BIK

Energija vam donosi divan dan kada je ljubav u pitanju. Bićete sjajno raspoloženi, pa ćete isto preneti i na svog emotivnog partnera. Zajedno ćete uživati u večeri sa svećama ili romantičnoj šetnji pored reke. Kreirajte romantičnu atmosferu onako kako samo vi to umete. Momenti koje doživite, biće nezaboravni.

 

 

BLIZANCI

S obzirom na trenutni položaj planeta, odlazak na neki društveni događaj je prava stvar, kada je vaš ljubavni život u pitanju. Zvezde vam šalju važan susret sa nekim. To može biti poznanik ili neko iz prošlosti. U svakom slučaju leptirići u stomaku su zagarantovani, a možda se desi i nešto više.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4