LAV – Mjesečni horoskop za jun 2017. godine

LAV – Mjesečni horoskop za jun 2017. godine

18. svibnja 2017. 0 By Admin

Posao:

Dragi Lavovi,
Venera koja vlada vašim poljem posla i karijere ulazi 6. juna u svoj znak i vaše polje posla. To ukazuje da vam je ovaj mjesec vrlo povoljan da ostvarite više uspjeha i stabilnosti na poslovnom polju. Sa radnim kolagama, klijentima i drugim osobama koje srećete na poslu imaćete srdačan odnos jer ćete umjeti da im pristupite ljubazno, bićete prilagodljivi i otvoreni za dogovore.

 

 

Sebe ćete prikazati u najboljem svjetlu i dobro ćete se pokazati tamo gdje su vam neophodni čvrst stav i samopouzdanje. Imaćete dovoljno motivacije i pratiće vas povoljne okolnosti. Usmjerite se na velike i dugoročne projekte koji zahtjevaju posvećenost i strpljenje, kao i veća ulaganja. Svim svojim radnim zadacima pristupaćete sa lakoćom i pokazivaćete ličnu stabilnost i elastičnost. To će vam pomoći da okolnosti i ljude sa kojima se budete sretali postavite na svoje mjesto. Vaše ambicije će biti pojačane, što će vam otvoriti mogućnosti da se probijete na neku bolju poziciju, a svakako će vam omogućiti da učvrstite svoje pozicije i autoritet.
Na polju finansija budite pažljivi jer će vam se dešavati promjenljive okolnosti. Bićete u prilici da ostvarite značajne dobitke ali će postojati i dani kada su moguće komplikovane situacije koje vam mogu naneti gubitke. Merkur koji vlada vašim poljem novca će od 6. do 21, juna da prilazi kroz znak Blizanaca gdje je jak i u sjedištu, što će vam doneti nove ideje kako da uvećate svoj profit, ali je važno da budete realni, da se ne zanosite iluzijama i ne upuštate se u mahinacije. 14. juna će Merkur praviti kvadrat sa Neptunom i bićete skloni greškama, a 19. juna pravi opoziciju sa Saturnom što vam može doneti zastoje i blokade. Nakon toga ćete imati povoljnije dane za ostvarenje dobitaka.
Nezaposleni Lavovi će naći način da se istaknu i osvoje simpatije potencijalnih poslodavaca, što će im pomoći da dobiju novi posao.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3