Bik ulazi u ozbiljnu romansu, dok Lav čezne za nežnom ljubavi! Kakva ljubavna sudbina očekuje vaš znak do 31. maja 2017. godine…

Bik ulazi u ozbiljnu romansu, dok Lav čezne za nežnom ljubavi! Kakva ljubavna sudbina očekuje vaš znak do 31. maja 2017. godine…

19. svibnja 2017. 0 By Admin

U drugoj polovini maja možete da odahnete, jer se ništa previše ružno neće dogoditi u sferi emotivnih odnosa. Biće povremenih trzavica kod pojedinih znakova, ali ništa ozbiljno dok će neki od njih imati prilike da se zaljube ili makar upoznaju interesantnu osobu sa kojom bi mogli da ostvare nešto ozbiljnije. Saznajte šta očekuje vaš znak, piše ehoroskop.net.

OVAN

Ono što ste uradili, uradili ste. Polako ulazite u diskretniju ljubavnu fazu kad više neće biti velikih dešavanja. Vaše ljubavno raspoloženje biće u padu, dok će partner imati potrebu za više nežnosti. Budite taktični.

BIK

Neki će svoju najdražu osobu povezati sa svojom porodicom. Biće to emotivan susret za obe strane. Mala nadmudrivanja oko dominacije u vezi takođe bi se mogla naći na dnevnom redu. Samci mogu naći ljubav na poslu.

 

 

BLIZANCI

Verovatni su prijatni susreti s prijateljima bilo u vašem domu, bilo napolju. Ako ste u paru, idete zajedno. Tokom ovakvih izlazaka vaši će privatni odnosi početi da se dovode u red i malo po malo će se poboljšavati. Društvo će pomoći.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4