Lavovi će vas PONIZITI, Škorpije se ponašaju kao upravnici zatvora, razlozi zašto vam je propala svaka veza…

Lavovi će vas PONIZITI, Škorpije se ponašaju kao upravnici zatvora, razlozi zašto vam je propala svaka veza…

19. svibnja 2017. 0 By Admin

Ovo su stvari zbog kojih su vam ljubavne veze propadale a partneri bežali od vas, a ovo je i prilika da ispravite te svoje greške za sledeći put.

 

OVAN

Ovan za početak ni u ludilu neće priznati da u nečemu greši, što će partnera polako ali sigurno dovesti do ludila. Uz to, pripadnici ovog znaka su vrlo egocentrični a pritom i nimalo tolerantni, pa su šanse da će partner ispunjavati želje i željice minimalne. Konstruktivna rasprava sa Ovnom je nemoguća jer oni odmah kreću u napad i to iz sveg grla, i, kao što smo već rekli, nikako neće dopustiti da mu pokažete da je u nečemu pogrešio.

 

 

BIK

Ako tražite nekog ko će predano raditi na održavanju strastu u braku, znajte da Bik nikako nije za vas. Oni se tako brzo uljuljkaju u svakodnevnicu veze ili braka jer obožavaju rutinu i predvidivost. Zato će svog partnera sklonog eksperimentima i avanturama dovesti do ludila. Uz sve to, Bik je ljubomoran do ludila i pratiće vas u stopu i ispitivati o svim aktivnostima, ali jao vama ako se usudite da to isto vi pokušate da uradite njemu.

 

 

BLIZANCI

Sa Blizancima mogu da se nose samo debelokošci, jer pripadnicima ovog znaka nema ničeg normalnijeg nego da ironičnim žaokama i sarkastičnim primedbama ubijaju partnera u pojam. A ako tražite čoveka/ženu za miran porodičan život, Blizance slobodno zaobiđite jer njih baš ništa ne može da zadrži u kući.

 

nastavak na sledecoj starnici…

Stranice: 1 2 3 4