HOROSKOP ZA VIKEND: nedelja je dan za ispunjenje najlepših želja (od 19. do 21. maja 2017. godine)

HOROSKOP ZA VIKEND: nedelja je dan za ispunjenje najlepših želja (od 19. do 21. maja 2017. godine)

19. svibnja 2017. 0 By Admin

Ne žurite i ne očajavajte što se ove sedmice planovi nisu ostvarili jer vam vikend donosi velike prilike!

 

Subota je svojevrstan produžetak petka kad je reč o snažnoj intuiciji. Mesec u Ribama u konjunkciji je s Chironom i u kvadratu s Marsom u Blizancima. Sunce ulazi u optimističan znak Blizanaca te sledi vrlo aktivno razdoblje puno društvenih zbivanja. To će biti primetno već u subotu, kad ćete osećati želju da komunicirate, istražujete i budete u kontaktu s drugim ljudima.

 

Kombinacijom uticaja planeta, subota nudi priliku za kvalitetno druženje jer će naglašena intuicija omogućiti da učimo o ljudima kojima smo okruženi. “U petak ćete biti vrlo osetljivi i intuitivni, i moguće je razumevanje određene osobe, ako je to ono što želite postići jer nekome nešto i dalje prebacujete”, kaže G. Scott. ” Ako nastojite da stvari vidite s gledišta te osobe, petak je pravi dan za to.”

 

 

Subota je, pak, sjajan dan da sagledate gledište neke grupe, da razumete čime je ono motivisano i zašto rade određene stvari. “Postoji želja za komunikacijom, a iz nje proizlazi veće razumevanje”, ističe britanski astrolog. Tu nije reč samo o energiji dominantnoj u subotu, nego uopšteno o tome da se komunikacija koristi radi boljeg međusobnog razumevanja, kao način da se povežemo i postanemo bliski.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2