VAGA – Mjesečni horoskop za juni 2017. godine

VAGA – Mjesečni horoskop za juni 2017. godine

19. svibnja 2017. 0 By Admin

VAGA

Posao:

Drage Vage,
Bićete puni pozitivne energije i umjećete da druge ljude podstičete i motivišete, što će poboljšati vaša poslovna partnerstva i odnose sa saradnicima. U obavljanju radnih zadataka ćete biti dobro organizovani i nastojaćete da sve detaljno isplanirate. U tome će vam pomoći prolazak Merkura kroz znak Blizanaca od 6. do 21. juna. Otvoriće vam se mogućnosti za stručnu specijalizaciju kao i za poslovna putovanja koja mogu da vam donesu višestruku korist. Postići ćete značajan uspjeh ako se bavite trgovinom robom iz uvoza, uvozom-izvozom, saradnjom sa inostranim preduzećima, turizmom, saobraćajem i prosjvetnim radom.

 

 

Upoznaćete nove potencijalne partner i saradnike, a ako radite sa ljudima, imaćete povećan broj novih klijenata koji će koristiti vaše usluge. Sklopićete dogovore i ugovore koji će vam se isplatiti u budućnosti. Bićete uspješni u svemu što zahteva brzo nalaženje rješenja i brzo razmišljanje. Merkur 21. juna ulazi u vaše polje posla i karijere, a kako se tamo nalazi i Mars, sve ovo će od vas zahtjevati dosta napora i ulaganja energije.
Mars koji vlada vašim poljem novca prolazi kroz vaše polje posla, pa će vaši napori biti najvećim dijelom usmjereni na rješavanje tokova novca i ostvarenje boljeg profita. Suočavaćete se sa teškoćama koje većim dijelom imaju uzrok u opštem stanju u privredi. Kako biste poboljšali svoje prihode, na prvom mjestu je važno da riješite zaostala dugovanja i zatvorite one finansijske transakcije koje je moguće riješiti, prije nego što se pokrenu nova ulaganja. Budite naročito pažljivi 25. juna, kada Mars bude pravio kvadrat sa Jupiterom jer ćete biti skloni da se upuštate u velike investicije koje zahtjevaju velike troškove zbog potrebe da se dokazujete, što bi vam moglo naneti gubitke. Slušajte svoju intuiciju.
Nezaposlenim Vagama je savjet da se ubace u neki honorarni ili sezonski posao, kao i da pokušaju sa privremenim radom u inostranstvu.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3