ŠKORPIJA – Mjesečni horoskop za jun 2017. godine

ŠKORPIJA – Mjesečni horoskop za jun 2017. godine

19. svibnja 2017. 0 By Admin

Posao:

Dragi Škorpioni,
Umjećete da donosite dobre odluke i da pravite izbore koji će vam se isplatiti ili vam donijeti napredak koji očekujete u realizaciji planiranih radnih zadataka. Potrudite se da svoje ideje razradite, posebno jednu ideju koja vam već duže vrijeme okupira pažnju i o kojoj intenzivno razmišljate. Imaćete dovoljno vremena i mogućnosti da izvučete najbolje iz onog što ste zamislili, kako biste tu ideju mogli da pokrene na praktičnom planu.

 

 

 

Vaši poslovni odnosi će biti stabilniji i nalazićete zajedničke interese u saradnji sa poslovnim partnerima. Imaćete intenzivnu komunikaciju koja će vam omogućiti da dođete u posjed važnih informacija važnih za vaš uspjeh u poslu. Vaš osećaj za sve što zahteva disciplinu, jasnu strukturu, hijerarhiju i poslovne sisteme će biti pojačan. Vaš um će biti jasno usmjeren i svemu ćete pristupati ozbiljno, primjenjujući svoje znanje i iskustvo. Budite pažljivi u radu na velikim projektima koji zahtjevaju povišen stepen odgovornosti. Osjećaćete pritiske da radite brže i ulažete više energije, što će vas iscrpljivati i činiti napetim.

 
Do sredine mjeseca ćete biti u mogućnosti da uvećate i poboljšate saldo na svom računu. Imaćete dobar osjećaj za tokove novca i na tom polju ćete biti promišljeni i dobro organizovani. Krajem mjeseca, između 25. i 28. juna Mars i Merkur će praviti kvadrat sa Jupiterom koji vlada vašim poljem novca.

 

 

Bićete skloni da trošite više nego što ste planirali, što vam može donijeti teškoće i uvesti vas u minus na računu. Izbjegavajte da ulazite u dozvoljeni minus na svojim platnim karticama jer će vam biti teško da to pokrijete u narednom periodu. Takođe budite pažljivi u velikim transakcijama i izbjegavajte rizične investicije i bilo kakve mahinacije jer vam mogu nanijeti gubitke.

 
Nezaposleni Škorpioni će se dosjetiti da pronađu posrednika ili osobu koja može da im bude veza kod potencijalnog poslodavca.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3