Dnevni horoskop za 21. maj 2017. godine. Lavovi suzdržite se od različitih provokacija, Ribe partner nema dovoljno razumevanja za vaše emotivne potrebe..

Dnevni horoskop za 21. maj 2017. godine. Lavovi suzdržite se od različitih provokacija, Ribe partner nema dovoljno razumevanja za vaše emotivne potrebe..

20. svibnja 2017. 0 By Admin

Danas je nedelja, a s njom nam Merkur u Biku izlazi iz retrogradne senke!

 
Merkur je boravio u retrogradnoj senci od 27. marta; retrogradan je bio od 10. aprila do 10. maja; ponovo u retrogradnoj senci do 21. maja…

 
Sunce je ušlo u znak Blizanaca, oživelo je dete u vama, ono nevino veselo, a uz Veneru probudila se sva sloboda i lakoća postojanja u nama. Osmeliće i najplašljivije da preskoče granice, bez kajanja, smelo i direktno.
Sedmica za nama počela je hladno i uzdržano, da bi se, evo, naglo sve preokrenulo, oslobođena je velika količina energije, stege su popucale.

 
Sačuvajte zdrav razum ipak.

 

OVAN

POSAO
Ukoliko ste sigurni u svoju poslovnu viziju, nemojte dozvoliti da vas ubeđuju u suprotna rešenja ili da se neko protivi vašoj volji. Potrebna vam je nečija podrška kako biste u potpunosti ostvarili svoje poslovne namere.

 
LJUBAV
Važno je da delujete dovoljno inspirativno na svog partnera. U ljubavnom susretu ništa ne prepuštajte slučaju, posebno kada imate svest o ličnoj dominaciji.

 
ZDRAVLJE
Korigujte ishranu.

 

 

BIK

POSAO
Pažljivije posmatrajte svoju okolinu i učinite sve što je potrebno da razjasnite zajedničke dileme. Poslovne kriterijume treba da ispunjavate prema stepenu važnosti ili u skladu sa zajedničkim dogovorom.

 
LJUBAV
Ukoliko vam nedostaje nečije prisustvo, potražite odgovarajuću zamenu ili osobu za koju vas vezuju slična interesovanja. Najbolje ćete se osecati uz osobu koju dobro poznajete.

 
ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

 

nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7