Nedeljni Ljubavni Horoskop od 21. do 28. maja: Bik uživa u ljubavi, Vagi jedan telefonski poziv menja  život, slobodne Škorpije  i Jarčeve će obardovati novo poznanstvo, Ribe postavljaju prioritete…

Nedeljni Ljubavni Horoskop od 21. do 28. maja: Bik uživa u ljubavi, Vagi jedan telefonski poziv menja život, slobodne Škorpije i Jarčeve će obardovati novo poznanstvo, Ribe postavljaju prioritete…

20. svibnja 2017. 0 By Admin

Pročitajte nedeljni Ljubavni Horoskop online i proverite šta Vam kažu zvezde.

 

OVAN

Iako je nedelja pred vama povoljna za romantiku, moguća su manja razočarenja na ljubavnom planu. U želji da udovolite partneru, preći ćete neke granice. Vaša potreba da volite i budete voljeni će biti pogrešno protumačena, a vi nezadovoljni nekim razvojem situacije. Velika očekivanja imate i u subotu, ali do tada će tenzija pasti i sve se vratiti u normalu. Potrudite se da se za vikend posvetite sebi i sopstvenim željama.Slobodni pripadnici ovog horoskopskog znaka neka se ne vezuju za one koje su od nedavno upoznali.

 

 

BIK

Početak nedelje će biti izuzetno uzbudljiv! Vaša kreativna priroda učiniće da postanete potpuno nezaustavljivi i biće vam izuzetno lako da svog partnera učinite toliko srećnim da se nađe u oblacima. Vi ćete jednostavno voleti i tako učiniti da budete voljeni. U sredu i četvrtak, međutim, trebaće vam predah, pa ćete i vi i partner odlutati u svoje obaveze. Ali, ne brinite!

 

 

To je potrebno kako se ne biste zasitili jedno drugog. Za to vreme smislite nove ideje koje ćete iskoristiti za zajednički život i uživati u svojoj ljubavnoj sreći. Slobodnim predstavnicima ovog znaka predstoji interesantan poziv.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6