VODOLIJA – Mjesečni horoskop za jun 2017. godine

VODOLIJA – Mjesečni horoskop za jun 2017. godine

20. svibnja 2017. 0 By Admin

Posao:

DrageVodolije,
Mars koji vlada vašim poljem posla i karijere ulazi 4. juna u znak Raka gdje je slab i u padu. Prolaziće kroz vaše polje usluga. Ovo neće uticati toliko na smanjenje obima vašeg posla, već će više dovoditi do preopterećenja i otežanog odvijanja i napretka vaših radnih zadataka. Usporiće i razvoj vaših poslovnih planova. S druge strane, teškoće na koje ćete nailaziti odnose se samo na složenije i zahtjevnije procese rada koji će od vas zahtjevati više vremena i više ulaganja napora nego obično.

 

 

To će vas navesti da pažljivo tragate za adekvatnim rješenjima i metodama rada. Sve ovo će, od vas zahtjevati strpljenje, a upravo će vam strpljenje najviše nedostajati. Zbog ugovorenih rokova, bićete skloni da žurite i povlačite ishitrene poteze, što je upravo ono zbog čega ćete najviše griješiti, pa ćete morati da se nekim etapama radnih zadataka bavite više puta i krećete sa procesom rada iz početka. Na ozbiljnije prepreke nailazićete kada Mars bude pravio kvadrat sa Jupiterom, 25. juna, što će dovesti do sukoba interesa u odnosu sa pojedinim saradnicima.

 

 
Na polju novca je važno da pažljivo pristupite ugovorenim finansijskim obavezama i obratite posebnu pažnju na odnose sa poslovnim partnerima, saradnicima i uopšte poslovima koji uključuju više izvođača, koji su povezani na bilo koji način timskim radom. Na tom polju ćete imati promjenljivu situaciju i biće vam teže da se uskladite sa tokovima novca.

 

 

Poslovni i finansijski uspjeh ostvariće one Vodolije koje se bave oblastima zabave, zanimanjima gdje njihova kreativnost ima važnu ulogu, prosvjetom, turizmom i trgovinom uvoznim proizvodima. Jedan poslovni i finansijski rizik može da vam se isplati na samom kraju mjeseca, 28. juna, kada Merkur bude pravio sekstil sa Marsom.

 

 
Nezaposlene Vodolije će trebati da ulažu više napora, da na što više konkursa za zaposlenje učestvuju, kako bi ušle u uži izbor i dobile posao.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3