RIBE – Mjesečni horoskop za jun 2017. godine

RIBE – Mjesečni horoskop za jun 2017. godine

20. svibnja 2017. 0 By Admin

Posao:

Drage Ribe,

 
Mjesec jun vam je pogodan za poboljšanje poslovnih odnosa, za preuzimanje viših stepena odgovornosti i za pripremu i organizovanje novih poslovnih projekata, zadataka i ciljeva. Najveći dio vremena je potrebno da posvetite upravo planiranju i organizaciji, dok će vam tek krajem mjeseca, posle 26. juna biti povoljan period da nove poslovne projekte pokrenete. U međuvremenu, uspjećete da postignete napredak u svemu što zahteva vaše puno angažovanje.

 

 

Bićete istrajni i efikasni u svom pristupu radnim obavezama. Najviše uspjeha ćete imati u svemu što je od dugoročnog značaja, što se odnosi i na poslovni i na privatni dio. Boravak merkura u znaku Blizanaca između 6. i 21. juna podsticaće vas da promovišete svoje ideje i da se uključite u nove trendove. Na poslovnim sastancima i pregovorima ćete biti snalažljivi i umjećete da svoje sagovornike navedete da se slože sa vašim predlozima. Kako će Venera prolaziti kroz vaše polje komunikacija, to će biti još više naglašeno. Dobar uspjeh vas očekuje ako se bavite saobraćajem i trgovinom.

 
Sa novcem rukujte pažljivo, naročito obratite pažnju kada u nešto investirate koliko je ta investicija realno isplativa na duži rok. Mars koji vlada vašim poljem novca je se prolaziti kroz znak Raka gdje je slab i u padu, što vas upozorava da izbjegavate svaku vrstu finansijskog rizika. Ako budete racionalno raspoređivali svoje prihode i rashode i nastojali da prvo zatvorite prioritetna dugovanja, uspjećete da postignete bolji priliv novca na vaš račun, ali će većina tog priliva otići na pokrivanje trenutnih i zaostalih troškova. Više puta tokom juna ćete imati i neočekivani priliv novca, što će vam poboljšati saldo na računu. Dobitke očekujte 19. i 20. juna, dok su zastoji mogući oko 25. juna.

 
Nezaposlene Ribe će će imati povoljne mogućnosti da zahvaljujući pomoći jednog poznanika dobiju posao na koji su konkurisale.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3