HOROSKOP ZA VIKEND: dani u kojima se budi ljubav i iskrena osećanja (od 26. do 28. maja 2017. godine)

HOROSKOP ZA VIKEND: dani u kojima se budi ljubav i iskrena osećanja (od 26. do 28. maja 2017. godine)

26. svibnja 2017. 0 By Admin

Ovog vikenda iznenadiće vas jedan susret i shvatićete kakva osećanja gajite, a evo šta nam još astrolozi predviđaju od petka do nedelje!

 

Upravo u petak menja se značaj dana – prva četiri dana naglasak je bio na idejama, dok će zadnja tri dana dominirati osećaj i intuicija. U petak Mesec u Blizancima stvara veze s praktično svim planetima: Jupiterom, Neptunom, Plutonom, Venerom, Marsom, Saturnom i Uranom, kaže astrolog Gregory Scott. “To je previše energije, i to međusobno suprotstavljene energije, da bi se Mesec s tim nosio, uprkos tome što je u Blizancima i dobar u multitaskingu.”

 

 

 

Uz svu ovu energiju, možda ćete se osećati preopterećeno. Moguća je nesigurnost vezana uz ono što osećate, zbog čega možete biti skloni burnim reakcijama, iritiranosti, nemiru. Zbog svega toga nastojte da stvari budu što je jednostavnije moguće, savetuje britanski astrolog. “Nemojte pokušavati etiketirati svaki osećaj, pustite ga da prođe i usresredite se na ono što možete učiniti i nad čime imate kontrolu.”

 

 

U subotu Mesec ulazi u znak Raka. Merkur, i dalje u Biku, biće u inkonjunkciji s Jupiterom u Vagi. Bićete mnogo osetljiviji i intuitivniji i usmereni na svoj dom i privatan život.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2