MUŠKARACI LJUBAVNICI U HOROSKOPU: ŠKORPIJE DIVLJI LJUBAVNICI VISOKOG NAPONA, OVAN OSVAJA VATRENO, DIREKTNO I BEZ OKOLIŠANJA

MUŠKARACI LJUBAVNICI U HOROSKOPU: ŠKORPIJE DIVLJI LJUBAVNICI VISOKOG NAPONA, OVAN OSVAJA VATRENO, DIREKTNO I BEZ OKOLIŠANJA

26. svibnja 2017. 0 By Admin

Ženska logika Putujem autobusom. Krcat je i baš mi se ne gura do aparata da poništim kartu. Zamolit ću ženu ispred da je poništi. Kako da joj se obratim, sa ti ili vi? Na predposljednjoj stanici nije sišla. Znači, putuje do kraja.

 

 

Malo je bolje osmotrim i vidim da nosi bocu vina. Sigurno ide kod nekog muškarca, rekla bih. Vino spada u skuplju kategoriju. Muškarac je, dakle, zgodan. U mom naselju su dva zgodna muškarca – moj muž i moj ljubavnik. Mom ljubavniku sigurno ne ide jer ja sada idem kod njega. Dakle, ide kod mog muža. Moj muž ima dvije ljubavnice – Tamaru i Marinu. Tamara je trenutno na godišnjem. Na to ću: “Marina, možeš li molim te, da mi poništiš kartu?” Marina: “Mi se poznajemo?”

 

Ovan

Mačo, u svim životnim situacijama, ostaje takav i u ljubavnoj igri. Osvaja klasičnim vatrenim pristupom, direktno, bez okolišanja. On je agresivan, energičan i neumoran. Zrači seksualnom energijom, maštovit je i dinamičan. Dobićete uzbuđenje i zadovoljstvo koje želite, ali i malo više nego što možete da podnesete… Pazite na njegovu agresivnost, dok je u naponu, jer uživa u zadavanju bola. A ako niste spremni da izvodite inovacije o kojima ste do sada samo čitali u knjigama, bolje je da ostanete kod kuće.

 

 

Tokom ljubavne igre, ovaj muškarac će učiniti sve da partnerki pokaže ko je gazda u krevetu. A nakon što izvede sve vratolomije, od kojih se njoj često zavrti u glavi i nakon što je fizički gotovo “smlavi”, netaktičan i sebičan, kakav zna da bude muškarac Ovan, (izuzeci su oni sa “mekšim” podznakom) zapaliće, “mrtav hladan” cigaretu, zadovoljno zureći u plafon, uživajući u svojoj pobedi… zaboravljajući da je veoma važno i “ono posle”…

 

Bik

On će vas osvojiti prijatnim i prijateljskim pristupom, a zatim zavodničkim pogledom i nežnim dodirom odvući u svoju toplu postelju. Pošto voli udobnost, krzno na krevetu sa prigušenim svetlima i muzikom koja ispunjava prostoriju je njegova ideja erotskog raja… Za njega su okolnosti skoro jednako važne koliko i sam čin. S njim ćete uživati u igricama, a on će vam se predati potpuno bez razmišljanja. Trudiće se da udovolji svim vašim željama.

 

 

Moraćete da preuzmete inicijativu ako hoćete da ga navedete da proba neku od egzotičnih poza. Njegova najveća prednost je što je izdržljiv. Nedostatak mašte on više nego nadoknađuje sposobnošću da istraje. I posle ljubavne igre on će biti pažljiv i umiljat. Otići će u kuhinju, skuvaće vam kafu, kapućino ili šta već želite i prirediti prikladno jelo i u svemu tome uživati… jer ovaj najveći zodijački gurman i vrhunski esteta želi da uživa u svakom trenutku života, maksimalno se brinući i za svoju partnerku.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6