LJUBAVNI HOROSKOP OD 1. DO 15. JUNA 2017: Mirnija ali srećna faza za Blizance, Jarac se zaljubljuje na poslu, Devica optimistična

LJUBAVNI HOROSKOP OD 1. DO 15. JUNA 2017: Mirnija ali srećna faza za Blizance, Jarac se zaljubljuje na poslu, Devica optimistična

26. svibnja 2017. 0 By Admin

Ljubavni horoskop od 1. do 15. juna 2017: Možete da odahnete jer će zvezde biti prilično naklonjene skoro svima u prvoj polovini juna kada je reč o emotivnim odnosima. Biće tu novih zaljubljivanja, ali i poboljšanja pomalo poljuljanih veza.  Saznajte šta očekuje vaš znak, piše ehoroskop.net.

 

OVAN

Bićete slatkorečivi i laskaćete svakome kog sretnete. Odlično za one koji se nekom udvaraju. Kod Ovnova  u vezi će napokon nestati ljubavne prepreke i praznine koje su ih mučile. S velikom nadom ući će u bolju ljubavnu fazu.

 

BIK

Dok će vaš partner sve videti ružičasto, vi ćete biti fokusirani na probleme. Pokušajte da gledate pozitivno u odnosu. Iako ćete vi biti prilično osetljivi i skloni analizama, objektivno se vaš privatni život poboljšava.

 

BLIZANCI

Ulazite u mirniju ljubavnu fazu. Veza u kojoj se nalazite počinje da ličiti na sve ostale, ali vi ste srećni. Samci će ljubav možda naći na sportskom terenu, a neki na radnom mestu. Obe opcije su podjednako izgledne.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4