RAZMISLITE PRIJE UDAJE: Ovo su 9 znakova da će vam muž biti đubre..

RAZMISLITE PRIJE UDAJE: Ovo su 9 znakova da će vam muž biti đubre..

1. lipnja 2017. 0 By Admin

Drage dame, razmislite dobro pre nego što stanete na ludi kamen sa momkom u koga ste do ušiju zaljubljene. Možda on i nije baš dobar materijal za muža!

Neke stvari mogu delovati prihvatljive, ali razmislite da li je u njima vaš potencijalni budući muž preterao. Ovo su 9 znakova da će vam muž biti đubre

 

 

Pije posle posla

Nekada su se muškarci nakon napornog rada sastajali po kafanama dok su njihove savesne supruge pripremale obilan obrok koji bi ih čekao kada se vrate kući. Ali danas je sve drugačije, pa ako vaš budući muž i dalje misli da je ova stara tradicija i dalje prijemčiva, onda je vreme da ga zamolite da se spakuje.

 

 

Aljkavost

Ako vas ne poziva u svoju kuću, to je znak da možda nešto krije. Ali ako vas pozove i uočite takav nivo čistoće da vam pripadne muka, vreme je da se vi sakrijete. Čistoća nije znak da će muž biti dobar, ali nečistoća svakako znak da ćete biti u nevolji.

 

 

Nema očinski instinkt

Prirodno, brak će dovesti do potomstva. Ali ako vašeg budućeg muža uvek trgne i naježi bebin plač, dok vi žudite da budete majka, onda on nije momak za vas. Nastavite potragu i fokusirajtese na muškarce koji se pripremaju za svoju buduću očinsku ulogu.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3