Sa ovim znakovima ZABORAVITE na vezu: Ovan bi trebalo da izbegava jarca, a blizanci škorpije

Sa ovim znakovima ZABORAVITE na vezu: Ovan bi trebalo da izbegava jarca, a blizanci škorpije

1. lipnja 2017. 0 By Admin

Ako ste se ikada zapitali zašto vam jednostavno ne cveta ljubav sa nekim horoskopskim znakom, imamo sve odgovore koji vas zanimaju

 

Pre nego što odlučite da se upustite u vezu s nekim, trebalo bi da poslušate savet astrologa jer zvzede možda imaju nešto protiv vas i vašeg partnera

 

Horoskopski znak je dobar pokazatelj kako će se neko ponašati u vezi. Ovnovi ne bi trebalo da se zabavljaju sa jarčevima, blizancima se savetuju da izbegavaju škorpije, a ribe lavove.

 

 

Ovan (21. mart – 19. april)

Ovnovima se savetuju da ne izlaze sa jarčevima. Ovnovi su tip osobe, koji ne poštuje pravila, za razliku od jarčeva. Vaš glavna crta je spontanost i često vas kritikuju zbog buntovnog ponašanja, dok jarčevi ni na večeru ne mogu da odu bez rezervacije.

 

 

Bik (20. april – 20. maj)

Ne želite da imate posla sa vodolijom. Iako volite pravila i tradiciju, zabavljanje sa vodolijim biće vam kao sa robotom.
Vi ste u vezi nećni, topli, posvećeni, znate da ponudte šampanjac i francuske čokolade, dok vodolija insistira na logici. Stvari bi možda mogle da funkconišu kao eksperiment, ali u stvarnom životu, ne, nikako.

 

 

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Možda vam se čini da je ovo jedan od cool flertova i želite da vidite šta će se desiti, ali naš savet vam je da izbegavate škorpije.

Škorpija traži vernost i posvećenost i to sve pre prvog poljupca. Osobe rođene u ovom znaku brzo će vas staviti pod svoje zahvaljujući volji i šarmu, koje poseduju.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4