Horoskop: evo šta je Bog rekao svakom znaku kada ga je stvarao…

Horoskop: evo šta je Bog rekao svakom znaku kada ga je stvarao…

3. lipnja 2017. 0 By Admin

Bilo je jutro kada je Bog stao pred svoje dvanaestoro djece i svakome od njih usadio sjeme ljudskoga života. Jedno po jedno je poslušno istupalo pred njega i primalo taj veliki dar…

Svatko je dobio svoj zadatak i u tišini se vratio na mjesto.

OVAN

Tebi prvom dajem ovo sjeme kako bi imao tu čast da ga prije svih posiješ. Za svako sjeme koje posiješ, u tvojoj ruci će se umnožiti bar milijun. Ali nećeš imati vremena gledati kako svako sjeme raste, jer porast će više biljaka od toga koliko si planirao. Ti ćeš biti prvi koji ćeš s mojom idejom doprijeti do umova ljudi. Tvoj posao neće biti da njeguješ tu ideju niti da je preispituješ već da stvaraš ljude svjesne mog postojanja. Tvoj život će biti akcija, akcija i samo akcija. Zbog tvog predanog rada poklanjam ti vrlinu samopoštovanja.

I Ovan se u tišini vrati na svoje mjesto.

BIK

Poklanjam ti moć da stvoriš sjeme iz materije. Povjeravam ti veliki posao koji zahtjeva izuzetno strpljenje, jer moraš dovršiti ono što si započeo ili će sjeme otići u nepovrat. Dok ne dovršiš svoj zadatak, nemoj se preispitivatui ili oslanjati na druge. Zato ti darujem snagu, a ti je mudro iskoristi.

I Bik se šutke vrati na svoje mjesto.

nastavak na sledecoj stranici….

BLIZANCI

Tebi dajem pitanja bez odgovora da bi ih podijelio s ostalima i da bi shvatili sve ono što ih okružuje. Ti nikada nećeš znati zbog čega ljudi pričaju ili slušaju, ali u toj svojoj potrazi za odgovorima naći ćeš moj dar znanja.

I Blizanci se vrate na svoje mjesto.

nastavak na sledecoj stranici….

Stranice: 1 2 3 4