Provali da li mu se svidjaš: Ovako se ponašaju zaljubljeni horoskopski znaci

Provali da li mu se svidjaš: Ovako se ponašaju zaljubljeni horoskopski znaci

3. lipnja 2017. 0 By Admin

Na mukama si – ne znaš da li je određena osoba zaljubljena u tebe ili ne? Evo kako ćeš to da otkriješ…

 

OVAN
Zaljubljeni Ovan želi da zna sve o osobi u koju se zaljubio. Zato, ako te bombarduje pitanjima u vezi sa tim šta voliš da jedeš, da čitaš, koja ti je omiljena boja… sve ti jasno.

 

BIK
Zaljubljeni Bik deluje nepoverljivo jer se boji da će bit povređen. Ako odjednom počne da te proučava, stavlja na razne probe i testove, onda je to znak da se radi o zaljubljenosti.

 

BLIZANCI
Sa njima nema dileme – oni će vam jasno i glasno reći da su se zaljubili. Dakle, ako vam to ne govore, znači da nisu “zacopani”, ili barem nisu još uvek.

 

nastavak na sledecoj stranici…

RAK
Zaljubljeni rakovi se ponašaju kao deca, glupiraju se, rade sve da vas zasmeju i počinju da se ponašaju posesivno, odmah prave planove za budućnost.

 

LAV
Zaljubljeni Lav je zverka koja vas neće dati nikome. Odgeldajte na YouTube kako lavica štiti svoje mladunce. Ako se prepoznate (među mladuncima), onda budite sigurni da se jedan lav zaljubio u vas.

 

DEVICA
Kada su zaljubljeni ponašaju se kao da ih nije briga, kao da uopšte nisu zainteresovani za vas, i tako će biti sve dok im vi ne pokažate da vam je stalo do te veze. A onda… sledi uživancija!

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3