NE BUDI LAKA ŽENA, VEĆ ONA KOJU JE LAKO VOLETI: Samo ovakve žene su muškarcima prava PREMIJA!

NE BUDI LAKA ŽENA, VEĆ ONA KOJU JE LAKO VOLETI: Samo ovakve žene su muškarcima prava PREMIJA!

3. lipnja 2017. 0 By Admin

Nemoj da ga jašeš

Jednostavno je – muškarce odbijaju žene koje večito izigravaju damu u nevolji i koje poput puzavice ne mogu ili ne umeju opsatati same, pa “jašu” svoje partnere za svaku sitnicu.

 

 

Verujte da muškarci na kilometar mogu da nanjuše očajnicu. To da ti je muškarac potreban – bilo zbog materijalne ili emotivne sigurnosti, je nešto što se i te kako vidi. I to je ono što muškarce izuzetno odbija.

Privlače ih žene koje ne pripadaju nikome – svoje, nezavisne i slobodne…

 

Svako pravo muško kraj sebe prvenstveno želi ravnopravnu partnerku, a ne klinku. Razlika nije u broju godina, već u samostalnosti i zrelosti. A to su odlike koje se već iz daleka vide, podjednako kao i očaj.

 

 

Biti odrasla, samostalna žena znači prvenstveno biti uzdignuta iznad sopstvenog pola i uopšte podele na polove. To znači biti odrastao, samostalan, sposoban čovek. To podjednako važi i za muškarce i za žene, međutim žene češće zauzimaju ulogu podređenih, zavisnih i nesposobnih jedinki. Žene čekaju princa, žene očekuju nekoga da ih spasi od sopstvenog života, a onim pravim smatraju muškarca koji razrešava njihove životne probleme.

 

 

Ne hvataj se za njega kao za slamku, već stani uspravno i zgrabi ga za đoku!

Istina je da nikada nećeš biti srećna i da će kraj tebe svaki muškarac biti pogrešan sve dok od drugih budeš očekivala ono što sama ne možeš ili ne umeš.

Svaki put kada pokušaš sebe muškarcu da nametneš kao prioritet, vezuješ mu ruke, sputavaš ga i oduzimaš mu priliku da te voli.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4