Kad raskidaju Ribe izluđuju dobrotom, a Jarčevi hladnoćom

Kad raskidaju Ribe izluđuju dobrotom, a Jarčevi hladnoćom

3. lipnja 2017. 0 By Admin

Raskidi nikada nisu laki i većinu vremena se pitamo da li je u pitanju bila prava odluka. Na svu sreću, u trenucima sumnje možemo da se okrenemo astrologiji. Zašto raskidaju Vodolije, a zašto Ovnovi, kao i drugi znaci, saznajte u nastavku.

 

Ovan

Ovnovi su nestrpljivi, nervozni i užasno zahtevni, ali barem ne možete da ih krivite zbog toga što dugo čekaju da uđu u vezu. Možda vas je vaš Ovan ostavljao jer niste mogli da pratite njegove planove ili ste tokom neke svađe shvatili koliko je nezreo i netolerantan taj njegov temperament Marsa. Bez obzira na sve, sada kada ste singl možete da odaberete neki miran kutak i uživate u činjenici da možete neko vreme samo da sedite u miru.

 

 

Bik

Bikovi su neverovatno tvrdoglavi – bilo da vam se stalno protive ili kriju svoje loše navike od vas – nećete uspeti mnogo da ih promenite. U slučaju da ga zbog toga ostavite, ne očekujte izvinjenje iako će sigurno provesti nekoliko meseci u samoći slušajući tužnu muziku nakon što odete. To je Bik, previše tvrdoglav da ne misli o vama i nastavi dalje.

 

 

Blizanci

Blizanci su nestalni romantičari i nikada nisu sto odsto sigurni u to što žele. Možda ćete uspeti da ih ubedite da se vežu, ali promene raspoloženja i toplo-hladno igre će vam vrlo brzo dosaditi.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4