Nama je teško s njima, ali njima je baš tako jedino normalno – Najiritantniji znak Zodijaka

Nama je teško s njima, ali njima je baš tako jedino normalno – Najiritantniji znak Zodijaka

4. lipnja 2017. 0 By Admin

Svaki horoskopski znak ima neku ‘iritantnu’ osobinu koju mu svi zamjeraju. Jedan znak specifičan je po tom pitanju i skoro pa nema osobe koja na njegov spomen neće komentirati da ‘nikada nisu sreli kompliciraniju osobu’

Znate li koji horoskopski znak nosi neslavnu titulu ‘najiritantnijeg’?

 

 

To je Djevica.

Iako i drugi znakovi imaju osobine koje nikome nisu po volji, izgleda da je potreba Djevice da zakomplicira i najjednostavniju stvar na svijetu nadmašila sve njih.

Djevice vole puno analizirati, a prilikom donošenja odluke moraju biti upoznate i s najsitnijim detaljima.

Nepopustljive su, kritične i previše brinu, a upravo to osobe u njihovom društvu najčešće nervira.

 

 

Poznate su kao sitničave i pedantne osobe koje vole da je sve u savršenom redu, a ako im napravite nešto loše budite sigurni da to baš nikada neće zaboraviti i iskoristit će svaku priliku da vas podsjete na nepravdu koju ste im nanijeli.

 

 

Kod njih nema propusta. To ih vrijeđa, njima je nemoguće da se to dogodi. Njihov mozak je sličan Blizančevom što nije čudno kad znamo da njima vlada Merkur. Za razliku od Blizanaca koji su šašavi i zabavni, Djevice se ne znaju baš dobro zabaviti.

 

 

Oni jednostavno ne znaju skratiti. Ako sve ne objasne kao da nisu ništa rekli. Jako se uvrijede ako ih netko prekine. Pošto su užasno nervozni, počinju odjednom povisivati ton, do urlanja da bi objasnili do kraja što su započeli. Ne dozvoljavaju da budu prekinuti.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3