Dnevni horoskop za 7. jun: Ovan uznemiren, Blizanci ishitreno donose odluke, Rak umoran, Ribe čvrsto gaze ka svome cilju…

Dnevni horoskop za 7. jun: Ovan uznemiren, Blizanci ishitreno donose odluke, Rak umoran, Ribe čvrsto gaze ka svome cilju…

6. lipnja 2017. 0 By Admin

Dragi naši, danas je sreda, a s njom Merkur menja znak i nalazi se na svom terenu, u svom sedištu, samim tim diktiraće tempo. U narednom periodu može vam se javiti motiv za dodatnim znanjem, pohađanjem nekog tečaja ili čitanjem dobre knjige. Bićete radoznali, željni znanja, novih informacija i raznih priča.

Bićete dosta raspoloženi za duge razgovore, o svemu baš, Poput Venere , i Merkur je u punoj snazi danas, i na svojim su terenima gde se i najbolje osećaju, i gde su najjače.
Nemoguće je da će ikog od nas zaobići uticaj ove nebeske situacije, tako da prepustite joj se bez bojazni. Uživajte.

ovan

POSAO
Izbegavajte rizične situacije i budite mudri u susretu sa saradnicima. Nema potrebe da postavljate suvišna pitanja osobi koja ima veliki uticaj na vašu okolinu.
LJUBAV
Delujete uznemireno, jer ne možete da prihvatite nečiju odluku. Uzalud ponavljate priču koja ne donosi željeni efekat.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

 

bik
POSAO
Važno je da se pravilno razumete sa saradnicima i da ispoštujete osnovna pravila u poslovnoj saradnji. Svako treba da odradi svoj deo posla na najbolji način i bez preteranog eksponiranja.
LJUBAV
Nema razloga da strogo ocenjujete nečije ponašanje i vama se dešava da pravite različite propuste. Ne budite sitničavi.
ZDRAVLJE
Bavite se fizičkim aktivnostima.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6