OVO JE NJIHOV MESEC: Ovi horoskopski znaci će da se obogaate u junu…

OVO JE NJIHOV MESEC: Ovi horoskopski znaci će da se obogaate u junu…

6. lipnja 2017. 0 By Admin

Jun je mesec koji mnogima pruža savršene šanse za finansijsku stabilnost i napredak na poslovnom planu, ali tri znaka posebno imaju zašto da se raduju – neočekivana zarada stiže za Device i Škorpije, a Vage bi mogle da dobiju i neko nasledstvo.

OVAN

Dobre vesti: jun 2017. godine je povoljan za Ovnove na polju finansija. Povećava se priliv novca, dobićete poklone ili bonuse.

Karijera, ugled ili vaš status biće pred izazovima koji dolaze kroz komunikaciju, pregovore, intervjue, putovanja, ispite ili intelektualan rad. Mnogo bolje nego inače ćete se nositi s tim izazovima, jer ćete imati podršku i pomoć. Kako god bilo, jun 2017. godine donosi dobre vesti za profesionalne saradnje. Dom, nekretnine i pokretnine jako će vas zanimati i tu ćete ulagati puno energije.

Možda ćete se preseliti, urediti svoj životni prostor ili obaviti potrebne popravke. Nije van mogućnosti pojava problema sa stanodavcima ili stanarima ili s roditeljima.

 

BIK

Tokom juna ćete stalno imati puno posla. Srećom, uživaćete u radu i višestrukim izazovima i nećete morati toliko puno da se trudite za dobre rezultate.

Iako za sada nećete dobiti priznanje za svoj rad, ipak će se vaš trud uzeti u obzir na nekom nivou. Nije prekasno, od sada će se vaš rad ceniti kako i zaslužujete. Jun dolazi s dobrim finansijskim zalogajem. Sunce, Merkur i Saturn aktiviraju finansijske kuće Bika. I više ste nego spremni da se aktivirate se oko posla i povećanja prihoda ili rešavanja problema.

Nije lako nositi se s vašim obavezama, ali Merkur, vladar kuće novca Bika, nalazi se u svom sedištu i zato je sreća na vašoj strani.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6