NAJVEĆI BRBLJIVCI ZODIJAKA: Jedan uživa da tračari, drugi da priča o sebi, treći da pametuje a četvrti…

NAJVEĆI BRBLJIVCI ZODIJAKA: Jedan uživa da tračari, drugi da priča o sebi, treći da pametuje a četvrti…

6. lipnja 2017. 0 By Admin

Najveći brbljivci Zodijaka:  Blizanac je uvek pun bitnih, ali i nebitnih informacija, a Strelac više od svega voli da soli pamet. Lav će vam rado pričati o sebi jer jednostavno voli da priča, a i voli sebe

Blizanac silno uživa u tračanju. Sve mora da zna o svakome, a te spoznaje s užitkom će podeliti s drugima. Nije pametno poveravati mu se i otkrivati mu tajne. Danas je tu, a sutra ko zna gde, tako da se na njega nije moguće osloniti.

 

 

Često menja i svoje stavove, pa je teško ustanoviti šta zaista misli i želi. U ljubavi nije naročito veran, prošlost mu je puna propalih veza. Od emocionalne predanosti jednom partneru više ga “pali” sedenje na dve stolice.

Slično je i s Lavovima, ali njima je ipak ego na prvom mestu. Silan je vatromet taštine s kojim živi ovaj znak. On je najlepši, najbolji i najpametniji. Ako ste slučajno uverenja da to nije tako, sigurno s vama nešto nije u redu – tako će misliti Lav, čiji su ponos i dostojanstvo važniji od života samog.

 

Uvek privlači pažnju na sebe, pokušava da se pozicionira u centar svake zajednice jer sve što ga okružuje samo su sateliti koji se vrte oko njegovog veličanstva. Ima dvostruka merila i šta važi za njega, ne važi i za druge.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2