Horoskop za lipanj: Važan mjesec za Blizance, uzbudljiv za Vodenjaka, stresan za Ribe!

Horoskop za lipanj: Važan mjesec za Blizance, uzbudljiv za Vodenjaka, stresan za Ribe!

6. lipnja 2017. 0 By Admin

Ovan

Ovnovi u mjesec lipanj ulaze otvoreni za sve vrste novina. Mjesto ih neće držati, komunikativnost će biti naglašena, a mogućnost odlaska na kraći put je također otvorena. Venera i dalje boravi u vašem znaku, što doprinosi financijskoj stabilnosti.

 

 

Već u prvim danima mjeseca ćete uspjeti riješiti financijske probleme koji su vas mučili tijekom prethodnog razdoblja. Poslovna situacija se značajnije popravlja od druge sedmice mjeseca.

 

 

Ljubavna situacija se zahuktava! Slobodni pripadnici znaka imaju priliku da taj status promjene već u prvim danima mjeseca, kada veliki vatreni trigon, Urana, Saturna i Venere, donosi pregršt iznenađenja.

 

 

Na čemu ste sa osobom koja vam se sviđa, saznajete iza 10. lipnja. Ako ste u vezi ili braku, ovo je za vas period obnavljanja strasti.

Dobro se osjećate.

 

 

Bik

Bikove očekuje razdoblje u kojem dosta pažnje poklanjaju financijskom segmentu. Prethodni mjesec je obilježilo dosta troškova koji su vas opteretili pa sada tražite način da sve to na pravi način riješite. Od 6. lipnja situacija na poslovno – financijskom planu se vidno popravlja pa je vašim mukama kraj.

 

 

Nezaposleni će u ovom mjesecu imati priliku promijeniti taj status. Odnos sa suradnicima se popravlja. Planeta ljubavi i zadovoljstva, Venera, od 6. lipnja ulazi u vaš znak, odnosno vraća se kući. Poslije čak četiri mjeseca nestabilnosti, slijedi razdoblje u kojem ćete konačno pohvatati sve konce i uspjeti održati emotivnu stabilnost u postojećim odnosima.

 

 

Ako ste sami, vjerojatno će se vaš status tijekom ovog mjeseca mijenjati. Bit ćete raspoloženi za nova poznanstva i druženja. Bitno je da ste u glavi raščistili sa svim odnosima koji su vas opterećivali.

Hormonalni problemi.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6