Dnevni horoskop za 8. jun: Ovan u emotivnoj dilemi, Bik će imati interesantan susret, Rak teži nedostižnom, a jedan znak će dobiti itekako važnu poruku…

Dnevni horoskop za 8. jun: Ovan u emotivnoj dilemi, Bik će imati interesantan susret, Rak teži nedostižnom, a jedan znak će dobiti itekako važnu poruku…

7. lipnja 2017. 0 By Admin

Četvrtak je pred nama, danas bi bilo lepo da na najbolji način iskoristite ljubavni aspekt između Venere i Marsa, pa provedete lepe trenutke sa partnerom. Međutim, s obzirom da su obe ljubavne planete u znacima koji se vezuju za osećanja i strasti (Mars u Raku, Venera u Biku), imaćete i želju da se potajno upustite u zabranjenu avanturu.

Iako je u prirodi Marsa da pokazuje osećanja, da govori o porodici, kući i domu, ostane sve na rečima. Mars je u padu, a s tim i doslednost i istrajnost. Očas posla može ići iz krajnosti u krajnost. Od ljubavi do mržnje u pet minuta…

Želimo vam lep dan.

ovan

POSAO
Delujete ambiciozno i neprekidno smišljate nova poslovna rešenja. Međutim, vaš uspeh zavisi od nečijeg uticaja. Nema razloga da se ponašate nametljivo u društvu osobe koja ima stroge poslovne kriterijume.
LJUBAV
Nalazite se u emotivnoj dilemi. Bolje je da prednost prepustite svom partneru. Prihvatite realna rešenja ili dostižne mogućnosti.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

 

bik
POSAO
Očekuju vas neki interesantni susreti i zato obratite pažnju na utisak koji ostavljate u društvu poslovnih partnera. Učinite sve što je potrebno da spojite lično zadovoljstvo sa praktičnim aspektima.
LJUBAV
Ukoliko ste slobodni, zakažite ljubavni susret. Dovoljno ste inspirisani da privučete nečiju emotivnu pažnju i da izazovete pozitivnu reakciju.
ZDRAVLJE
Više spavajte.

 

nastavak na sledecdoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6