Ljubavni horoskop za jun: Ovnovima je jun u znaku ljubavi, dok će se slobodnim Lavovima posrećiti!

Ljubavni horoskop za jun: Ovnovima je jun u znaku ljubavi, dok će se slobodnim Lavovima posrećiti!

7. lipnja 2017. 0 By Admin

Ovan

Jun je za vas u znaku ljubavi. Bez obzira na to da li ste u vezi ili ne, nećete skidati osmeh sa lica. Ako ste u dugoj i ozbiljnoj vezi, ovaj mesec može da bude odlučujući za vas kao par jer se napokon pokreću ozbiljna pitanja u vidu, pogađate, braka i proširenja porodice.

 

 

Ipak, nije da vi niste spremni na to! Ako ste sami, biće vam mnogo važniji lični razvoj i rad na sebi nego ljubav. Možda odete iz zemlje zbog posla ili školovanja, a tamo vas definitivno očekuje mnogo ljubavnih avantura.

 

 

Bik

Ovog meseca će vaša veza biti na probi. Peviše ćete razmišljati o tome da li je to to, da li uživate sa svojim partnerom i da li vas ta veza zaista ispunjava i čini srećnom. Dok će neki parovi “pući” i otići svako na svoju stranu, neki će “preživeti” i krenuti sigurnim putem ka ozbiljnijoj vezi koja i te kako obećava i obavezuje. Ako ste slobodni, moguće je da ćete svoju ljubav pronaći na neočekivanom mestu, – možda putem neke aplikacije.

 

 

Blizanci

Ovog meseca zračite posebnom energijom! Sve oči su uprte u vas, a vi privlačite pažnju gde god se pojavite. Zato, nemojte da se iznenadite ukoliko “svi muškarci budu u vašem redu” jer prosto niko ne može da vam odoli. Ako ste singl, verujemo da ćete moći da od svih tih udvarača odaberete onog pravog. Ako ste već u vezi, onda vas očekuje mnogo lepih trenutaka sa partnerom, a moguće je i da ćete razmišljati o nekim većim i ozbiljnijim koracima.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4