OVI HOROSKOPSKI ZNACI MOGU DA BUDU MILIONERI: Evo koga sve prati sreća u lutriji

OVI HOROSKOPSKI ZNACI MOGU DA BUDU MILIONERI: Evo koga sve prati sreća u lutriji

7. lipnja 2017. 0 By Admin

Svako ponekad poželi da na lakši način dođe do novca, a ima li boljeg načina od dobitka na lotou ili u nekom kazinu?
Ovnovima se gotovo ceo život vrti oko toga, Jarčevi će pre svakog poteza dobro razmisliti, a Vodolije će se samo dobro zabaviti.

 

OVAN

Intuitivni, brzi i okretni Ovnovi već na samu reč igra osete uzbuđenje. Za njih je čitav život svojevrsna igra u kojoj treba biti najbolji, najbrži i po mogućnosti slavan. Vole automobilske i konjske trke zbog brzine, adrenalina i rizika.

 

 

Često ne razmišljaju o posledicama i zato im se može desiti da odigraju s prevelikim ulogom i doslovce prokockaju kuću. Ovnovi, držite se prijatelja Jarca i Device kako biste odoleli onome što vas najviše privlači – opasnosti i riziku.

 

 

BIK
Bikovi su poznati po svojoj upornosti, strpljivosti i izdržljivosti. Retko im se zalomi nepromišljen potez, pa igre na sreću u kojima treba reagovati brzo i u trenutku ih ne zanimaju. Postoji tip igara na sreću gde se i oni osećaju kao kod kuće. Svakako, radi se o kartanju. Pravi Bik vrlo dobro zna da je vreme na njegovoj strani i da će svoju sreću iskusiti kad drugi posustanu. I još nešto – uvek će se kartati za novac.

 

Nastavak na sledecoj stranici….

Stranice: 1 2 3 4 5