ASTROLOZI OTKRIVAJU KOJE SU PREDNOSTI SVAKOG ZNAKA HOROSKOPA, PROVERITE VAŠ: Bik ima egzotične oči, Blizanac sporo stari, Lav je…

ASTROLOZI OTKRIVAJU KOJE SU PREDNOSTI SVAKOG ZNAKA HOROSKOPA, PROVERITE VAŠ: Bik ima egzotične oči, Blizanac sporo stari, Lav je…

8. lipnja 2017. 0 By Admin
Fizički i psihički aduti zodijaka – Blizanci su poznati po svojoj mladolikosti, Lavove se pamti po obrvama, Djevice su uspavani vulkani.

OVAN

Hrabri ratnik

Neodoljivi su zbog svog samouvjerenog držanja, zbog drskosti i odvažnosti da izgovore ono što misle, zbog energičnosti, strasti i hrabrosti koja ih tjera u nove pustolovine.

 

 

Drže do svog izgleda, ne dopuštaju si previše masnih naslaga oko struka, imaju izražene crte lica, odijevaju se ležerno i sportski, a kad vam prilikom upoznavanja stisnu ruku i pogledaju direktno u oči, znat ćete da preko puta vas stoji netko tko je spreman na sve. Ovan će vam život podići na noge, s njim nikad nije dosadno, uvijek je spreman na akciju.

 

 

Najljepše na licu: izražene jagodice i prodoran pogled.

 

 

BIK

Ljepota senzualnosti

Senzualnost im je drugo ime. Vrlo su puteni, taktilni. Pogled će vam privući njihove pune usne, koje u kombinaciji s tamnim očima i valovitom kosom raspiruju maštu. Doimaju se smireno i odmjereno, pa ćete im poželjeti prići “bliže” kako biste doznali što skrivaju iza kontroliranog držanja.

 

 

Mogu imponirati i svojim zavidnim materijalnim statusom, a ako se uz to snalaze u kuhinji, jer oni su veliki gurmani i izvrsni kuhari, dobit ćete sjajnu kombinaciju uspješne poslovne osobe, dobrog ljubavnika i nekog tko voli dom i obitelj.

 

 

Najljepše na licu: egzotične oči i ljupki vrat.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6