Blizanci su ipak verni, Strelac zahteva slobodu, Vodolija želi raznolikost

Blizanci su ipak verni, Strelac zahteva slobodu, Vodolija želi raznolikost

9. lipnja 2017. 0 By Admin

Proverite kako se horoskopski znakovi ponašaju u ljubavnim vezama.

 

OVAN

Ovnovi se zaljubljuju brzo i snažno, prerano donose odluku o predanosti, a onda se bore s tim naglo donesenim odlukama i beže od njih, što ponekad traje i mesecima. Uglavnom zapadnu u period procenjivanja i ponovnih sastanaka pokušavajući da rasplamsaju strast u vezi, a u tom periodu najčešće i shvate svoja prava osećanja i odluče šta će u budućnosti. Ako ne uspeju da ožive strast, onda najčešće traže novu ljubav.

 

BIK

Bikovi su izuzetno verni. Kada jednom upoznaju savršenu osobu, najčešće ostaju s njom do kraja života, odnosno dokle god su seksualno aktivni. Ako nestane strasti ili interesovanja za seks, uzbuđenje će tražiti na drugom mestu – najčešće iza vaših leđa. Nikad neće priznati prevaru, kako bi sačuvali vezu koju imaju. Dakle, i kad se desi da budu neverni, neće vas ostaviti.

 

 

BLIZANCI

Blizanci su, nasuprot svim dosadašnjim uverenjima, ipak verni i nikada ne napuštaju voljenu osobu. No, obožavaju da vas testiraju i iskušavaju vašu ljubomoru. Zapravo, u stanju su da „muče“ voljenu osobu, upuštajući se u flert sa što je više ljudi moguće. Samo iz tog razloga često ostaju sami i ostavljeni, ako su u vezi sa nekim ko ne može  da podnese lutanje pogledom kod muškaraca ili zavođenje kod žena. Kako biste zauvek ostali u vezi s Blizancem i zadržali njegovu pažnju samo na sebi, morate i vi njega učiniti ljubomornim.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4