Da bi SAČUVALI LJUBAV evo šta trebaju NAUČITI u ljubavi: Rak – prepustiti se, Škorpion – predati se, Vodenjak – riješiti se sumnjičavosti

Da bi SAČUVALI LJUBAV evo šta trebaju NAUČITI u ljubavi: Rak – prepustiti se, Škorpion – predati se, Vodenjak – riješiti se sumnjičavosti

9. lipnja 2017. 0 By Admin

Strijelac

Za osobe rođene u znaku Strijelca ljubav je prava i vječna, ali i nešto što ih može zaobići i zbog toga je moraju pronaći, istražiti, povratiti i zadržati, prije nego što je zauvijek izgube.

 

 

Strelčevi su u suštini nesigurni. Njihove nesigurnosti su pažljivo zamaskirane njihovom komunikativnom, druželjubivom i iskrenom pojavom. Pošto se često plaše stvarnosti, oni traže utočište u idealiziranju, i u tome nekada znaju pretjerati.

 

 

Posjeduju snažan duh i volju za istraživanjem. Plaše se pogledati dublje u svoje osjećaje i zbog toga im se može dogoditi da ne iskuse potpuno ispunjenje u ljubavi. Pretjerano su obazrivi po pitanju svog prostora i slobode i zbog toga nekad mogu pomisliti da će ih ljubav sputati i vezati, a ne osloboditi. Ipak, njihovi partneri mogu puno toga naučiti iz njihovog zaraznog idealizma, optimizma i entuzijazma.

 

Osobe u znaku Strijelca u ljubavi još uvijek trebaju naučiti lekcije iz odanosti i predanosti.

 

 

Jarac

Za osobe rođene u znaku Jarca ljubav je uzajamna razmjena zadovoljstva koja donosi potrebnu sigurnost, mir i zadovoljstvo. I nasuprot općem mišljenju, ljubav im je vrlo važna.

 

 

Za njih ljubav predstavlja povezanost i odgovornost, ali i senzualnost i stabilnost. Njihova ozbiljna vanjština može prikriti njihovu nježnu i blagu stranu ličnosti, ali oni u potpunosti razumiju ljubav. Kada se oslobode i otvore prema partneru, obasut će ga s naletima razuzdane strasti i ekstremnom sigurnošću u sebe, što može biti izuzetno očaravajuće.

 

 

Planet Saturn kod njih djeluje na izuzetno poštovanje prema kulturi, starosti, uspjehu i postignućima pa ih zato privlače bogati i uspješni. Ipak, bogati po njihovom shvaćanju nisu oni koji su rođeni takvi, već oni koji su vrijedni i to su postali radom i trudom.

 

 

Njihova obitelj ima veliki značaj u njihovom životu. Zbog toga, kada vole, prihvaćaju tu osobu kao člana obitelji – rijetko se odlučuju na kombinacije za jednu noć i površna flertovanja.

 

 

Osobe u znaku Jarca u ljubavi još uvijek trebaju naučiti kako se opustiti, bezuvjetno se predati i biti nesebični.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4