Energija punog Meseca donosi moćnu strast: 5 načina da pojačate svoju pozitivnu energiju

Energija punog Meseca donosi moćnu strast: 5 načina da pojačate svoju pozitivnu energiju

9. lipnja 2017. 0 By Admin

Energija punog Mjeseca može biti dobra za vas ako je pravilno koristite. Može vam povećati razinu pozitivne energije, a može i uzburkati vaša osjećanja… 

 

 

Puni Mjesec je poseban dan u mjesecu kada doživljavamo kulminaciju energije. Vibracije postaju snažnije na taj dan čak i na fizičkom nivou – voda u našem tijelu postaje nemirnija. Neki ljudi ovu promjenu podnose dobro, a neki ne.

 

 

Zbog toga neki mogu osjećati puno više snage i entuzijazma na dan Punog Mjeseca, neki mogu osjećati više duhovnih vibracija, neki mogu biti vrlo nadraženi i nervozni, a neki mogu imati problema sa spavanjem u noći Punog Mjeseca.

 

 

Sve postaje snažnije na Puni Mjesec. Zbog toga, ovisno o našoj prirodi i odlikama, te određene kvalitete postaju snažnije u nama.

Ako smo u harmoniji sami sa sobom, Pun Mjesec će nam donijeti mnogo pozitivnih vibracija – svemir uvijek reflektira ono što nosimo unutar nas samih.

 

 

No, ako smo nemirni, osjetiti ćemo više nemira i kaosa na taj dan. Znanstveno je dokazano da se na dan Punog Mjeseca događa više iznenadnih i impulzivnih zločina – to nije slučajnost.

 

 

Zbog toga pazite o čemu razmišljate tokom tog dana – moglo bi se ostvariti. No, može nam donijeti vrlo pozitivne rezultate ako koristimo afirmacije, molitve, meditaciju, pa čak i za proces iscjeljenja. Svaku energiju u svemiru možemo iskoristiti ili na konstruktivan, ili na destruktivan način – ovisi samo o nama.

 

 

Dakle, pun Mjesec sa sobom nosi ogromnu količinu energije i zato morate biti u mirnom stanju. U suprotnom, to kod vas neće proizvesti pozitivan efekt.

 

 

Sve što se događa u vašem tijelu, umu i duhu bit će tijekom punog Mjeseca pojačano. Ukoliko ste se malo naljutili, naljutit ćete se više. Ukoliko ste sretni, bit ćete još sretniji. Ova energija je izuzetno jaka i zato treba znati usmjeriti je na pravi put.

Sljedećih pet feng shui savjeta (za dva dana prije i dva dana poslije punog Mjeseca) će vam pomoći da pravilno iskoristite njegovu energiju.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3