Dama u OVOM znaku ne naseda na JEFTINE TRIKOVE! Samo pravi muškarac moze ukrasti NJENO SRCE…

Dama u OVOM znaku ne naseda na JEFTINE TRIKOVE! Samo pravi muškarac moze ukrasti NJENO SRCE…

9. lipnja 2017. 0 By Admin

Kako zadobiti njihovu pažnju? U početku, ne koketirate previše. Flert ukazuje na to da ste zainteresirani. On misli da vas je već osvojio. Pokažite mu da možete razgovarati s drugima. Ako vas želi, pronaći će vas i započeti igru.

Govoreći o podvojenosti, to se zapravo kod Blizanaca odnosi na sve razine. Nije ih lako shvatiti. Baš kad osjećate da ste kliknuli, oni će povući. Mogu se, s vremena na vrijeme, činiti malo opsesivni, ali oni nisu kao Bik, Rak ili Škorpion. Za njih, to je sve dio igre ljubavi. S njima definitivno nije lako. No, kao ljubavnici, Blizanci ne poznaju granice. Ne mogu dugo vremena biti bez ljubavi. Oni ne vole ostati sami.

 

Što se tiče posla, Blizanci, u stvari, stvarno ne vole raditi. Čine to za svoj osjećaj dostojanstva ili za novac i prestiž, ali rijetko zapravo uživaju u poslu . Za Blizance, rad je sredstvo za postizanje cilja. Mnogi Blizanci ne bi imali ništa protiv da prestanu raditi i da ih netko uzdržava. Naravno, za čas bi im postalo dosadno.

 

Blizanci su praktički hodajući magnet. Muškarac ili žena, Blizanci imajušarm koji bi mogao osvojiti cijeli svijet. U stvari, ako želite ostaviti dobar dojam u svakoj situaciji, povedite Blizance sa sobom. Oni će znati točno što treba reći i kako to reći. Mogu se složiti s gotovo svima. Ako ne, verbalne trzavice ili malo sarkazma mogu biti način koketiranja.

 

Većina Blizanaca se vjenča kasnije u životu. Tvrde da se žele smiriti i podići obitelj, ali stalno nalaze ovo ili ono što nije u redu s njihovim potencijalnim partnerima. Ili još bolje, imaju dugoročne odnose s ljudima za koje znaju da nisu za njih. Više su zabrinuti o tome što će donijeti sutra od onoga što će se dogoditi za petnaest godina u budućnosti.

Blizanci teže za zaljubljivanjem u osobu koja će ih nasmijati. Vrlo su duhoviti i isto žele od potencijalnog partnera. Sjetite se da su oni zračni znak, pa ih je najbolje osvajati intelektom. Vole smione i uzbudljive partnere.

 

Blizanci vole modernu odjeću koja ide uz njihov karakter. Oni nisu osobito konzervativni. Jako se trude kada je njihov izgled u pitanju. Komplimenti se kod njih jako isplate. U stvari, dobit ćete dodatne bodove ako primijetite novu košulju, odijelo ili haljinu.

Blizanci vole pokazivati svog partnera. Ako vas Blizanci upoznaju sa svojim prijateljima, znajte da vas stvarno vole. Ljubav je uvijek važna Blizancima. Brzo se zaljubljuju, to je istina, ali da li je to prava ljubav, samo će vrijeme pokazati.

 

Kada je u pitanju novac, Blizanci više novca troše na svoje partnere nego na sebe. Obično su velikodušni i ne očekuju ​​ništa za to (osim stalne odanosti i vjernosti!). Blizanci trebaju partnera na kojeg mogu računati.

Kada je u pitanju igranje igara, Blizanci su izmislili sva pravila. Manje napredni Blizanci će biti malo posesivni i manipulativni. Ali na kraju, uvijek će dobiti ono što žele. Čuvajte se, ipak, nametljivih Blizanaca. Ovaj tip može biti pomalo nasilan. Napredniji Blizanci, s druge strane, će imati dosta karakteristika zemljanih znakova. Bit će zanimljivi, pošteni, uravnoteženi, predivni ljubavnici i partneri.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3