Dama u OVOM znaku ne naseda na JEFTINE TRIKOVE! Samo pravi muškarac moze ukrasti NJENO SRCE…

Dama u OVOM znaku ne naseda na JEFTINE TRIKOVE! Samo pravi muškarac moze ukrasti NJENO SRCE…

9. lipnja 2017. 0 By Admin

Blizanci su definitivno u stanju odvojiti ljubav, flertove i stvarne odnose. Također su vrlo privlačni, ali ne i veoma senzualni (kao što su Škorpion i Bik). Zapravo, Blizanci su čudni i zanimljivi u spavaćoj sobi. Ništa nije izvan granica ili tabu. Blizanci također vole biti zavedeni. Vole osmijehe i duboke, tamne kontakte očima. Blizanci su stručnjaci za zavođenja i očekuju da i vi budete takvi.

 

 

Blizanci, u cjelini, ne znaju što žele. Ako pogledate popis njihovih prošlih veza, možda ćete imati problema s pronalaženjem određenog uzoraka osvajanja. Umjesto toga, njihove bivše ljubavi imaju samo jednu zajedničku stvar: one su potpuno različite.

 

 

Blizancima morate zavesti um. Poslužite im neko dobro vino, potaknite neki zanimljiv razgovor i pokažite da razumijete ljude oko vas. To će dovoljno impresionirati Blizance. Ne možete učiniti puno po pitanju odvlačenja Blizanaca u krevet. Oni su odlučili i prije večere hoće li vas odvesti u krevet, ili ne.

 

 

U spavaćoj sobi Blizanci su odvažni i lukavi. Odlično se ljube i vole to raditi. Morat ćete biti prilično inventivni u krevetu ako želite zadržati njihov interes. Blizanci mogu biti malo sebični. Možete voditi Blizance riječima da razumiju ono što želite. Blizanci će reagirati na svaki vaš mig. Puno kontakta očima u krevetu pomaže da se usredotoče na vas i vaš užitak.

 

 

Stranice: 1 2 3