Ovako muvaju horoskopski znakovi: Ovan direktno stavi do znanja, a Škorpiji niko ne može da odoli

Ovako muvaju horoskopski znakovi: Ovan direktno stavi do znanja, a Škorpiji niko ne može da odoli

9. lipnja 2017. 0 By Admin

Prepoznajte po načinu na koji vam se udvara šta je u horoskopu.

 

OVAN
ON Kao rođeni osvajač, on ne okoliša mnogo, a oči mu zacakle čim ugleda potencijalni „plen”. Ne bira mnogo ni mesto, ni vreme, zato što je suviše nestrpljiv, pa u napad kreće istog trenutka kad vas je ugledao. Direktan je, šarmantan, nasrtljiv i otvoren, a zasmejavaće vas vicevima i detaljima iz svoje biografije (posebno sportske), sve dok ne pristanete da se ponovo (još iste večeri) vidite sa njim.

 

 

ONA je takođe direktna i uvek spremna da zavede i osvoji onoga ko joj zapadne za oko. Uhvatiće ga za kravatu (ako je nosi) ili bradu, nežno privući sebi i reći mu uz najšarmantniji osmeh na svetu: „Ti si moj”! Ako joj se udvarač dopada, pustiće ga da se malo „prži na tihoj vatri”, a onda će mu dopustiti da je osvoji. Ukoliko ste joj dosadni, i to će vam nedvosmisleno staviti do znanja, tako da ste sa Ovnicom uvek načisto.

 

 

B I K
ON naprosto obožava da vas odmerava, zavodi, udvara vam se i tako vas osvaja – natenane. Obavezno će vas odvesti na ručak ili večeru u svoj omiljeni restoran gde ga svi poznaju, izabraće najkvalitetnije specijalitete i najbolju sortu vina, a sve vreme neće skidati oka sa vas, pa ćete mu na kraju jesti (makar maslinu) iz ruke. Oko vašeg stola okupiće muzikante koji će svirati i pevati vaše pesme a od prodavca cveća otkupiće sve ruže – samo za vas.

 

 

ONA bira kome će dopustiti da se trudi oko nje, zavodi je i osvaja. Njegov izgled, šarm, stav, ponašanje i džentlmenski maniri neće je ostaviti ravnodušnom, ali će zato onome ko joj dosadjuje umeti tako da odbrusi da će se i ona sama začuditi. Da biste se dopali ženi Biku, treba da imate samopouzdanja koliko i novca, a da pritom umete da je zavedete – pogledom i dodirom.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6