Koji su glavni aduti vašeg horoskopskog znaka? Ovan zna kada da odustane, a Škorpija kako sve da preživi…

Koji su glavni aduti vašeg horoskopskog znaka? Ovan zna kada da odustane, a Škorpija kako sve da preživi…

9. lipnja 2017. 0 By Admin

Svaki znak ima svoje vrline iz kojih crpi unutrašnju snagu.

 

Ovan
Iako može navesti na pogrešan trag, pripadnici ovog znaka najbolji su u odustajanju. Budući da vole da imaju kontrolu nad svojim životom i situacijama u kojima se nalaze, oni će prvi otići ako zaključe da nešto nema smisla, crpi previše energije i čak ako je bolno – preseći sve veze i krenuti dalje. Oni će prvi dati otkaz na lošem poslu, ostaviti cigarete ili okončati toksičnu ljubavnu vezu.

 

 

Bik
Jaka strana karaktera pripadnika ovog znaka u teškim situacijama je to što gotovo uvek ostaju racionalni i sa obe noge na zemlji. Čak i dok svi oko njih ne znaju šta će se dogoditi, Bikovi imaju nekoliko mogućih scenarija događaja i analiziraju načine na koje se mogu pripremiti na njih. Svojim logičkim umom tako često predviđaju i vrlo lukavo i promišljeno reaguju.

 

Blizanci
Pripadnici ovog znaka se u konfliktima snalaze bolje od bilo koga drugog. Oni svađu ne vide kao način izbacivanja agresije, već priliku da reše i razjasne stvari koje ih muče. Iako znaju da nametnu svoj stav, neće imati problem da saslušaju drugu stranu i zaista će želeti da se stvari reše na zadovoljstvo svih.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4