Postavite namjeru, pun Mjesec je vrijeme kada otpočinjete put prema svom cilju!

Postavite namjeru, pun Mjesec je vrijeme kada otpočinjete put prema svom cilju!

9. lipnja 2017. 0 By Admin

Što je namjera?

Ova riječ se puno koristi, zamjenjuje riječ – cilj. Možda ipak sugerira aktivan angažman u tome što zajednički kreiramo sa svemirom.

Vaš namjera je ono što namjeravate stvoriti u vašem životu.

 

Priprema za pun Mjesec

Svaki puni Mjesec donosi drugačiji intuitivni osjećaj i svaki ritual koji izvršite može izvući suštinu znaka. Kako se približava, možda ćete prikupiti fotografije, pronađene predmete, značajne toteme i postaviti ih sa svojim namjerama na istaknuto mjesto.

 

 

Vrijeme za slavlje

Puni Mjesec često donosi bogatu vibraciju, stvarajući ozračje za proslavu. To otvara vrata značajnim ljudima da mogu ući u vaš život. No, također imajte na umu da to može biti intenzivno.

 

 

Postoji razlog zašto se sve više policajaca šalje u patrolu na puni mjesec! Odvojite vrijeme za sebe i iskažite si poštovanje na neki način za svaki korak više koji napravite od faze mladog Mjeseca.

 

 

Vrhunac i “otkrivanje”

Ponekad pun Mjesec osjećate kao kraj jedne faze na životnom putu. Ovo vrijedi za osobnu i globalnu razinu. To je kao u filmu u kojem su sve točke radnje odvojene i za trenutak, možete ih vidjeti isprepletene u cjelinu.

 

 

Ako postavite namjeru, pun Mjesec je vrijeme kada otpočinjete svoj put. To je ujedno i kulminacija i vrijeme za pokretanje djelovanja kako bi ostvarili ono što ste zamislili. Djelovanjem vi iznosite ideju u stvarnost i stvarate magiju.

 

Atma.hr

Stranice: 1 2