NJEGOVE USNE NIKAD NE LAŽU: Iz njegovog poljupca pročitaj šta mu je u duši..

NJEGOVE USNE NIKAD NE LAŽU: Iz njegovog poljupca pročitaj šta mu je u duši..

10. lipnja 2017. 0 By Admin

Jedan poljubac govori više od hiljadu reči. Samo treba znati kako pročitati ono što bezglasno njegove usne govore.

 

Zna se da muškarci nisu preterano vešti sa rečima, da se često plaše vezivanja i ostavljaju čak i one koje vole. Zna se da su se tokom vekova milioni žena opekli na muška obećanja.

Ovo su 10 stvari koje možeš pročitati iz njegovog poljupca. Tu nema foliranja, ni laži…

 

 

On poljupcem iskazuje koliko ceni tvoju ljubav

Brz, suv poljubac zatvorenim usnama je način na koji muškarac u vezi ispunjenoj ljubavlju pozdravlja svoju dragu. Taj gest je ljubavnicima ono što je rukovanje poznanicima. Međutim, ako te on ovako ljubi bez ikakvog povoda, kod kuće, kad niko ne gleda – to znači da si ti vredan deo njegovog života i slatka navika. Kada te ovako poljubi u javnosti, ili pred prijateljima, on pokazuje celom svetu koliko je ozbiljan povodom vaše veze.

 

 

Poljubac kojim on iskazuje brigu

Kada te poljubi u kosu ili čelo, muškarac pokazuje da brine o tebi, da se prema tebi ponaša zaštitnički i da si mu često u mislima. Onome ko te ovako ljubi znnačiš sve na svetu i pomalo se plaši da te ne izgubi. To još znači da voli tebe i tvoju dušu više od tvog tela. Voli te zbog onog što jesi, više nego zbog toga kako izgledaš.

 

 

Poljubac koji razotkriva švalera

Ukoliko ima običaj da te ljubi u ruku, to znači da imaš posla sa osobom koja voli da flertuje i osvaja žene. To ne znači nužno da će te prevariti, ili da nije iskren, već samo da je slab na ženski šarm. Ovo još znači da on ima izuzetno visoko samopouzdanje i da voli da se dokazuje.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3