Nedeljni Ljubavni Horoskop od 12. do 18 juna:  Škorpija će ovu nedelju pamtiti dok živi, Lav će napokon osovojitu osobu koju odavno želi, , a jednom znaku se baš ove sedmice vraća u život stara ljubav…

Nedeljni Ljubavni Horoskop od 12. do 18 juna: Škorpija će ovu nedelju pamtiti dok živi, Lav će napokon osovojitu osobu koju odavno želi, , a jednom znaku se baš ove sedmice vraća u život stara ljubav…

10. lipnja 2017. 0 By Admin

OVAN

Ova nedelja nosi sa sobom mnoga uzbuđenja na ljubavnom planu – nova poznanstva, prilično udvaranja, ali i pomirenja sa bivšim ljubavima. Slobodni pripadnici ovog horoskopskog znaka će uživati u tajnoj vezi sa nekim ko je od njih dosta stariji. Kod dotične osobe, najviše će vas privući njena ambicioznost.
U sredu ćete ozbiljnije razmišljati o vašoj budućnosti i verovatno ćete doći do zaključka da ste spremni da vaš partnerski odnos podignete na viši nivo. Vaše ideje podelite sa partnerom, najkasnije do vikenda.

 

 

BIK

Trud se isplati. Ponedeljak, utorak i sreda su dani kada će vaša kreativnost i pozitivna energija biti na visokom nivou, pa prema tome organizujte svoj raspored. Ključ uspeh je u tome da prepoznate priliku i iskoristite je kao zlatnu mogućnost. Pokušajte da osobu koja vam se dopada zadivite i na taj način osvojite.
Razmislite malo šta je to što ona ili on zaista želi i tako učinite. Ako uradite sve kako treba, ostatak radne nedelje i vikend proteći će u romantičnom raspoloženju i to verovatno u zagrljaju osobe oko koje ste se trudili.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6