Oni UVIJEK brinu o nečemu – Ovih 5 znakova Zodijaka se jednostavno NE mogu nositi sa stresom!

Oni UVIJEK brinu o nečemu – Ovih 5 znakova Zodijaka se jednostavno NE mogu nositi sa stresom!

10. lipnja 2017. 0 By Admin

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Raku stres na dnevnoj bazi proizlazi iz brige za druge ljude. Budući da je intuitivna osoba, ne može si pomoći, već održava iste emocije koje njegovi prijatelji i obitelj osjećaju, pogotovo kada se radi o nečemu što im puno znači.

 

 

Rak se pokušava brinuti više o sebi i vlastitim problemima, ali se ponekad može osjećati krivim zbog toga. Iako ta briga donosi puno stresa, Rak voli znati da je sastavni dio života svoga najmilijih.

 

 

Važno je da se Rak češće podsjeti kako životi drugih ljudi nisu u njegovim rukama i pod njegovom kontrolom, to bi mu moglo pomoći da se opusti i smiri, znajući da on nije odgovoran za njihove probleme.

 

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Djevici stres izvire duboko iz nje same. Uvijek je u pokretu, mentalno, fizički i emocionalno pa nije rijetkost da je sve to odjednom svlada. Djevica uvijek pokušava biti najbolji prijatelj, snažan partner i član obitelji koji je uvijek tu, ali često ne odvoji vrijeme za sebe.

 

 

Djevica treba steći praksu brige za sebe, dopuštajući drugima da znaju kako ona ne može uvijek biti tu za njih.

Nema ništa loše u tome kada čovjek sebe stavi na prvo mjesto, to Djevica svakako treba shvatiti. Stres će je samo razbiti u sitne komadiće, zbog čega će joj stresne situacije biti još gore.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3