Dnevni horoskop za 12. juni: Bik i Škorpija u ljubavi, Rak neveran,  kraj ljubavi za Ribe..

Dnevni horoskop za 12. juni: Bik i Škorpija u ljubavi, Rak neveran, kraj ljubavi za Ribe..

11. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Ovan srećne ruke, Bik i Škorpija u ljubavi, pritisak za Blizance, Rak neveran, Lav i Jarac sarađuju na poslu, novo poznanstvo za Devicu, dosadan dan za Vagu, Strelac u disharmoniji, Vodolija optimista, kraj ljubavi za Ribe. Ovo je današnji dnevni horoskop za 12.06.2017. godine.

OVAN

Posao

Možete očekivati mirniji dan, jer imate već razrađen plan koji vam se pokazao solidnim. Neće izostati ni nove ideje, koje ste spremni da donesete. Bićete srećne ruke u svakom slučaju. Pokušajte da se integrišete sa saradnicima oko trenutnog poslovnog poteza.

Ljubav

 Budite skromni pa sebi priznajte da je preko puta vas bilo ogledalo u periodu kada ste bili ljuti na partnera. Vaš odraz je u suštini ono što vam je smetalo.

Zdravlje

Povedite računa o zubima.

 

BIK

Posao

Ovo je vaš dan, kada možete da očekujete mnogo više novca nego inače. Ako ste kojim slučajem u privatnom poslu, možete očekivati solidnu satisfakciju za svoj rad iz proteklog perioda. Niste sami i morate da budete spremni na nove izazove.

Ljubav

 Za one koji su sami, neće biti zime. Imaćete pravo da se opustite uz osobu koja će vas ceniti. Jedna Škorpija je pravi izbor za vas.

Zdravlje

Problem sa viškom tečnosti u organizmu.

 

BLIZANCI

Posao

Imate dovoljno dobar stav za sve što budete morali da prođete u narednom periodu i naravno naučite, kako da se izborite sa stresom koji vas očekuje. Ne morate da se dezavuišete neposrednim činjenicama koje vam dostavljaju kolege.

Ljubav

 Oni koji budu sami, mogu očekivati malo lošije stanje, jer će imati psihički pritisak zbog mogućih trauma, od ranije stečene. Sve u svemu, očekujte buran period.

Zdravlje

Problem sa disajnim putevima.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4