Doreen Virtue: Ovako vam anđeli mogu pomoći da prizovete OBILJE u život!

Doreen Virtue: Ovako vam anđeli mogu pomoći da prizovete OBILJE u život!

11. lipnja 2017. 0 By Admin

Ne morate se osjećati krivima zbog toga što pitate anđele za financijsko izobilje – oni vam je žele dati! Ne uzimate od nekoga drugoga – to je način razmišljanja koji je limitiran egom. Postoji neograničena zaliha za svih!

 

 

Vježbe s novcem za privlačenje izobilja

Novac je energija, kao i sve ostalo. Na isti način na koji pitate Boga da vam pošalje iscjeljujuću energiju, tražite i novac da vam pritječe. Anđeli traže od vas da gledate na novac kao na energiju koju zaslužujete primiti.

 

 

 

Ako se bojite izobilja ili imate problem s primanjem, anđelima će biti teško pružiti vam to. Promislite na trenutak o vašem stavu prema novcu. Mnogi ljudi kažu „kad dobijem na lutriji, život će biti bolji“.

 

 

Kada bi vam netko pokucao na vrata ili prišao na ulici s vrećom novca, što biste napravili? Biste li objeručke prihvatili takvo izobilje u životu ili biste pitali „U čemu je kvaka?“

 

 

Ovaj drugi stav je taj koji sprječava anđele da vam pomognu na tom polju. Izbrišite tu staru frazu iz svog vokabulara. Budite voljni prihvatiti novac u bilo kojem obliku i iz bilo kojeg izvora.

 

 nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3