Poruke s „one“ strane: Kako zatražiti pomoć od anđela?

Poruke s „one“ strane: Kako zatražiti pomoć od anđela?

11. lipnja 2017. 0 By Admin

Prije no što pokažemo kako možete naučiti razgovarati s njima, svakako treba upozoriti na jednu stvar. Poruke “s one strane” ne dolaze uvijek od anđela, jer postoje i drugi nevidljivi entiteti, koji nemaju sve najbolje namjere.

 

 

Ako vam se kad učini da u duhovnoj poruci koju ste primili postoji i najmanja trunka podilaženja vašem egu, vrijeđanja, osuđivanja, kritiziranja ili nečeg sličnog, to nisu anđeli i najbolje je da smjesta prekinete komunikaciju.

 

 

Anđeli su vibracije, odnosno razvijeni duhovni entiteti koji vibriraju na frekvencijama koje nadilaze našu percepciju. Prisustvo njihove energije tako možemo doživjeti u obliku slike, glasa, misli ili osjećaja, a ponekad kao tjelesnu senzaciju poput dodira i vala topline.

Oni su vibracije, razvijeni duhovni entiteti koji vibriraju na frekvencijama koje nadilaze našu percepciju.

 

 

Budući da je ljudski um nesposoban u cijelosti pojmiti njihovu pravu prirodu i dimenziju izvan vremena i prostora u kojoj postoje, “signale” koje prima mora pretvoriti u sebi razumljiv oblik, jednako kao što radio-prijemnik iz mase valova različitih duljina hvata samo one na čiju je frekvenciju namješten.

 

 

Anđeli su prema predaji oruđe u Božjim rukama, mediji kroz koje se djelovanje Svevišnje sile ili Kozmičke Inteligencije očituje u pojavnom svijetu. Oni su tu da potaknu naš duhovni i osobni razvoj, da nas usmjere, pouče i pomognu nam u svakom pogledu.

 

 

Premda većina ljudi nije svjesna postojanja anđela, a neki u njih niti ne vjeruju, oni iz pozadine djeluju na više različitih načina. Naravno, treba istaknuti da anđeli nikad ne pokušavaju utjecati na čovjekovu slobodnu volju ili ga tjerati da radi nešto što ne želi.

 

 

Zbog mogućnosti izbora koja nam je podarena, konačna odluka uvijek je naša, a anđeli samo pokušavaju olakšati njeno donošenje, ukazati na najbolje moguće rješenje ili put, pomoći nam osvijestiti i izraziti svoje jedinstvene talente i ostvariti istinske težnje naše duše.

 

 

Anđeli nam u snovima katkad odašilju slike, nekad doslovne, nekad simboličke, kako bi ukazali na smjer kojim trebamo krenuti i razriješiti dileme što nas muče. Poteškoća s ovom vrstom komunikacije jest to što kad se probudi, čovjek često zaboravlja poruku iz sna ili je ne zna pravilno protumačiti, odnosno iskoristiti.

 

Vođenje dnevnika snova i nijhovo povezivanje s kasnijim događajima može nam pomoći da se uvježbamo u iščitavanju njihovih skrivenih značenja.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3