Kako je priča o ljubavi jedne baba Zorke oduševila internet: U ljubavi ne budi kukavica i nikad ne voli kukavice..

Kako je priča o ljubavi jedne baba Zorke oduševila internet: U ljubavi ne budi kukavica i nikad ne voli kukavice..

11. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Ovih dana post jedne Marine Radoš objavljen na Fejsbuku pogodio je mnoge žene, ali i muškarce, pravo u srž i izazvao lavinu komentara. Ljubavnu priču baba Zorke morate da pročitate, a mi vam je prenosimo u celosti.

 

 

„Moja pratetka Zorka krajem pedesetih godina prošlog stoleća fatalno se zaljubila u dečka iz susednog sela. Ona je bila fazon mene, za ljubav dajem sve, od*ebite tradicijo, običaji, od*ebite susedi i rodbino.

Spletom tadašnjih nesrećnih okolnosti on je morao da pobegne u Australiju. Složio joj je paćeničke fazone: Zorka odlazim, vratiću se po tebe, čekaj me, ne udaj se, ne rađaj sinove fukari.

Zorka je ‘ladno odgovorila: Ja ću doći za tobom.“

 

 

Priča meni to moja pratetka Zorka pre nekoliko godina, setim se toga slučajno večeras i meni u glavi moj poslednji dejt. Imam 25 godina, mobilni, Viber, Facebook, WhatsApp i sva ostala čuda koja omogućavaju da se Dragi i ja dogovorimo kad ćemo, šta i gde. I dogovaramo se čitav dan, gde ćemo, šta ćemo, šta će on da obuče da ne bi bilo ko zadnji put (on u trenerci, ja u haljini) i sve ostale boljke koje zamaraju današnji svet. Ali to nije poenta ove priče.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3