Ovih 10 stvari svaka prava žena očekuje od svog muškarca..

Ovih 10 stvari svaka prava žena očekuje od svog muškarca..

11. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Odavno je poznato da muškarci i žene ne razmišljaju na isti način. Zato često dolazi do nesporazuma, partner često ne zna šta su vaše želje, nade i čekivanja. Otkrijte zato vaše želje i potrebe, pričajte o onome čemu što je vama potrebno da biste se osećale dobro i stabilno u vašoj vezi ili braku.

 

Mi smo sastavili početnu listu koja će vas povesti u pravom smeru. Pročitajte je i OBAVEZNO podelite sa partnerom jer je minimum koji je svakoj ženi potreban od partnera baš ovo:

 

 

Podrška

Kada se odlučite da osnujete porodicu vi postajete tim. Vaše pojedinačne želje, snovi i ciljevi postaju zajednički. Potrebno je da se podržavate i dajete jedno drugom snagu.

Muškarac treba da pokaže da je ponosan i da veruje u vas. On treba da pruži pomoć u postizanju vaših ciljeva, bude tu kada imate loš dan, pruži rame za plakanje i krila da se izdignete iznad problema.

 

 

Komplimenti

Ženi je potrebno da svakodnevno čuje koliko je lepa, da izgleda dobro u onome što je obukla. Čak i kada nema vremena da se sredi i muškarac je zateknete u kući u haosu, njoj je potrebno da čuje da izgleda divno.

Želele to da priznaju ili ne, žene uvek komentarišu i upoređuju liniju, kosu, šminku, odeću sa ženama oko sebe. Zbog toga je uvek važno da čuju kako dobro izgledaju i to od muškarca njihovih snova. Partner može da podigne samopouzdanje svoje žene na 100%.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3