Najveći talenat svakog horoskopskog znaka: Vage su odlične diplomate, Rakovi su odlični u motivisanju…

Najveći talenat svakog horoskopskog znaka: Vage su odlične diplomate, Rakovi su odlični u motivisanju…

11. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Vage su odlične diplomate i savetnici

Pravedan nastup, savetovanje bez osude i pregovaranje između posvađanih strana, prirodni su talenti koji krase pripadnike ovog znaka. Uopšteno, njihovi talenti najčešće uključuju društvo, a ne stvari, a oni su često članovi nekih organizacija ili interesantnih skupova. Često su i talentovani umetnici, ali to zanemaruju.

 

Škorpije su majstori analize

Inteligencija i logičko razmišljanje su odlike pripadnika ovog znaka. Oni se ističu u svim zadacima koji zahtevaju logičko razmišljanje i analizu.  Najčešće ih zanimaju po malo neobične stvari i hobiji, a najbolji su uvek u onim stvarima gde ne nalaze shvatanje i razumevanje drugih. Računanje, finansijski poslovi i logički zadaci su upravo nešto u čemu će blistati.

 

Strelac ima sportski duh

Kao i Ovnovi, pripadnici ovog znaka su rođeni sportisti. Ipak, za razliku od Ovnova, njih ne motiviše samo takmičenje, koliko uzbuđenje i avanturizam povezan s fizičkom aktivnošću. Zanemare li svoje sjajne fizičke i mentalne predispozicije, svoj talenat mogu otkriti u organizaciji proslava, putovanja i stvari povezanih sa medicinom.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4